Salı, Ekim 22, 2024

Yeni Amiral Gemisi Katili Poco F5 Geliyor

Genelde uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla adından söz ettiren POCO, bu kez biraz daha iddialı bir akıllı telefonla karşımıza çıkacak. Markanın yeni modeli Poco F5, şimdiden amiral gemisi katili olarak anılmaya başladı.

Telefonun sızan teknik özellikleri bir yana, şimdi de yeni model için çıkış tarihi paylaşıldı. Gelin hem yeni model için konuşulan çıkış tarihine hem de modelin teknik özellikleri konusunda bilgilere bir bakalım.

Poco F5 Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Başta bu modelin amiral gemisi katili olacağını belirtmiştik. Sızdırılan özellikler de bunu doğrulayacak nitelikte. Telefonda Snapdragon 7+ Gen 2 işlemcisinin yer alacağını görüyoruz. Amiral gemisi modeller kadar olmasa da iddialı bir performans değerine sahip olan işlemci, geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı.

Bunun dışında RAM kısmında ise 12 GB RAM bellek karşımıza çıkacak ki bu da yine orta segment modellerde çok sık görmediğimiz bir RAM miktarı diyebiliriz. Hatta amiral gemisi modellerde bile çok sık görmediğimiz bir kapasite.

BENZER:  Apple Kıskanacak: Samsung Galaxy S24 Fiyatı Sızdı

Poco F5

Bellek kısmının dışında 256 GB depolama da yine beklenen bir diğer özellik diyebiliriz. Gelelim telefonda yer alacağı iddia edilen ekran özelliklerine.

Söz konusu modelde ekran kısmında 120 Hz değerinde yenileme hızı sunan 6.67 inçlik QHD+ AMOLED ekran bulunacak. 1400 nite kadar çıkan ekran, yenileme hızı konusunda da geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edecek diyebiliriz. Şimdilik sızıntıların işaret ettiği özellikler bunlar.

Beklenen Kamera Özellikleri 

  • 50 MP ana arka kamera
  • 8 MP ikinci kamera
  • 2 MP makro çekim kamerası
  • 16 MP ön kamera

Poco F5

Poco F5 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yeni akıllı telefon için çıkış tarihinin de çok yakın olarak işaret edildiğini söylemek lazım. Yine bu konuda da sızıntılar gösteriyor ki 6 Nisan’da söz konusu model için bir tanıtım gerçekleştirilecek. Telefon ne zaman piyasada olacak ya da Poco F5 fiyatı ne olacak orası belli değil.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler