Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Huawei P60 Pro Görseli Sızdı! Dev Kamera Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ambargolara rağmen Huawei telefonlar hala, en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar arasında. Hele ki söz konusu amiral gemisi modeller olduğu zaman işin rengi daha da değişiyor. Yine böyle bir akıllı telefona daha hazırlanmamız lazım gibi gözüküyor. Zira Huawei P60 Pro için sızıntılar gelmeye başladı.

Telefona ait olduğu belirtilen son görseller, yeni amiral gemisinde dev bir kamera göreceğimizi gösteriyor. Muhtemelen DxOMArk listelerini de sallayacak bir model sunulmuş olacak.

Huawei P60 Pro, Yine Yeniden İddialı

Görsellerde telefonun 3 ayrı renk seçeneğine sahip olacağı gözüküyor. Mor, yeşil ve beyaz renk seçenekleri karşımıza çıkarken, ana kameranın boyutu da şaşkınlık yataracak cinsten.

Kamera bölümünün tam merkezine yerleşeceği gözüken bu kameranın üstünde ve alt kısmında da diğer lensler olacak.

İddialara göre ana kamerada 50 MP Sony IMX888 sensörü kullanılacak. XMAGE 2.0 yükseltmsine de sahip olacak sensöre eşlik edecek diğer kameranın da 50 MP olması bekleniyor. Telefoto kamerası ise 64 MP OV64B Omnivision 3.5x optik yakınlaştırmalı sensör olarak gelecek.

Huawei P60 Pro

En azından şu an sızıntılardan gördüğümüz özellikler bunlar diyebiliriz. Tabii ki telefon için sadece kamera özellikleri sızdırılmış değil.

Kullanılacak ekran konusunda da bilgiler var. Buna göre de yeni OLED panelde 2K çözünürlük göreceğiz.

Huawei P60 Pro

Yeni telefon için işlemci konusunun hala gizemini koruyor. Şimdilik beklenti Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin kullanılması yönünde.  Son amiral gemisi ailesinin 23 Mart tanıtımıyla duyurulacağını da ekleyelim. Huawei P60 Pro da bu tanıtımın onur konuğu olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler