Salı, Nisan 16, 2024

Yeni Cooler Master MasterBox K500L Oyuncu Kasası Piyasaya Sürüldü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cooler Master yeni MasterBox K500L oyuncu kasasını piyasaya sürdü. Henüz yurt dışında ve firmanın resmi web sitesinde görücüye çıkan kasa, ATX form faktöründe karşımıza çıkıyor. Bu sene “oyuncu” tarafa epey bir ağırlık veren Cooler Master, bakalım bizlere yeni kasası ile neler sunuyor?

Cooler Master MasterBox K500L Oyuncu Kasası

Kasa ATX form faktöründe karşımıza çıktığı gibi, iki çelik yan panel ve sol tarafında da renkli bir akrilik yan panel ile geliyor. Model numarası MCB-K500L-KNNN-S00 olarak gözümüze çarparken, bir de MCB-K500L-KANN-S00 seri numarasını görünce iki farklı model olarak geleceğini anladık.

Cooler Master, ileri seviye bir MasterBox K500 varyantını ilerleyen dönemlerde sunacağını zaten belirtmişti. Bu kasa ise RGB LED fanları ve içerisinde RGB Led kontrolcüsü ile birlikte geliyor. Yine firmanın özel yazılım desteğinden faydalanarak, aydınlatmaları değiştirebiliyorsunuz. Şuanda ise K500L kasasının piyasa satış fiyatı bilinmiyor.

cooler master masterbox k500l kasa 002

Destekler Nasıl?

K500L, üç adet fan ile birlikte gelirken, şasinin hemen arkasında 120mm’lik LED olmayan bir fan ve kasanın önünde bulunan iki adet 120 mm kırmızı LED fan ile birlikte gönderilecek. Fanları isterseniz keyfinize göre 140 mm modeller ile de değiştirebiliyorsunuz.

Sıvı soğutma desteğine göz attığımızda ise, 120 – 240 veya 280 mm radyatör desteğinin bulunduğunu belirtelim. Zaten görsellerden de anlayacağınız üzere, oldukça geniş bir iç hacme sahip oyuncu kasası ile karşı karşıyayız.

cooler master masterbox k500l kasa 005

Ön IO kısmında ise K500L bizlere iki adet USB 3.0 bağlantı noktası ve standart ses giriş / çıkış jackları barındırıyor. Öte yandan iki adet 3.5 / 2.5 form faktörlerinde disk desteği de bulunuyor. Cooler Master K500L‘de şasinin gerekli montaj donanımı ile birlikte gönderilip gönderilmeyeceği şuan için net olmasa da, altı adete kadar 2.5 inçlik sürücü desteği olacağı belirtiliyor.

Cooler Master K500L oyuncu kasası çok yakında ilk olarak İngiltere pazarında satışa çıkacakken, Türkiye’ye 3-4 ay içerisinde gelmesi bekleniyor.

MM’lik Hesaplamalar Çok Önemli 🙂

cooler master masterbox k500l kasa 006

ATX form faktöründeki anakartlar için ideal olacak..

cooler master masterbox k500l kasa 007

Hava akışını biz de merak ediyoruz 🙂

cooler master masterbox k500l kasa 004

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler