Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni FitBit Luxe ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı saat ve bileklik üreticisi Fitbit bugün, modaya önem veren tüketiciler için bir fitness ve wellness takipçisi olan Fitbit Luxe modelini duyurdu. Fitbit Luxe akıllı bilekliğinde öne çıkan en önemli özellik ise şık tasarımıdır.

Luxe, mücevheri andıran bir görünüm ve hisle bileğinize hafifçe oturan yumuşak, nazik bir şekle sahiptir. Fitbit, Luxe’ün paslanmaz çelik kasasını oluşturmak için metal enjeksiyon kalıplama adı verilen bir tasarım süreci kullandı ve el yapımı mücevherlerden beklenen sıcaklığı sağladı. Takı ile eşanlamlı yüksek cilayı üretmek için Fitbit, gerçekten birinci sınıf bir görünüm ve his sağlamak için yumuşak altın ve platin kaplamalar üzerinde metal bir buharlaştırma tekniği kullandı.

Fitbit ayrıca, yumuşak altın paslanmaz çelikten Parker Link Bileziği ve yüzmeye dayanıklı klasik silikon şakayık bandı ile izleyiciyi güzel bir mücevher parçasına dönüştüren Fitbit Luxe Special Edition için Laguna Beach merkezli mücevher markası gorjana ile ortaklık kurdu.

Şık düğmesiz tasarıma sahip Luxe, renkli ekrana sahip ilk Fitbit izleyicide çeşitli canlı yeni saat yüzleri ile Fitbit’in bugüne kadarki en ince dokunmatik ekranlı izleyicisidir. Luxe’ün sezgisel kaydırma ve dokunma işlevi, günlük istatistiklerinize, bildirimlerinize ve temel sağlık ve fitness özelliklerine kolay erişim sağlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler