Cumartesi, Nisan 27, 2024

Yeni Forza Motorsport için Çıkış Tarihi ve Oynanış Videosu Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yarış ve yarış simülasyonu türünü severlerin ilgiyle beklediği yeni Forza Motorsport oyunundan beklediğimiz haber geldi.

Oyuna ilişkin hem çıkış tarihi verildi hem de oyundan yeni görüntülerin yer aldığı bir oynanış videosu yayınlandı.

Zaten benim bu yapımdan beklentim oldukça yüksekti ama son videolar beklentimi bir tık daha arttırdı.

Forza Motorsport Ne Zaman Geliyor?

Bir kere önce seriden bir söz edelim. Takip edenler bilecektir ki Forza serisi iki ayrı şekilde karşımıza çıkıyor. Forza Horizon ve Motorsport. Son iki oyundur Horizon serisine yeni oyunlar ekleniyor.

Genelde bu oyunlarda açık dünya teması işleniyor. Sokaklarda yarışlar yapıyoruz ve aslında bakarsanız dünyası biraz daha amatör. Fakat Motorsport serisi öyle değil. Daha profesyonel bir yapı benimseniyor ve adı üzerinde motor sporları ele alınıyor.

Daha çok pist yarışları ve yarış sezonlarını görüyoruz. Ha oyunda çok büyük değişim oluyor mu derseniz yüksek grafikler ve detaylar açısından çok büyük bir değişim olmuyor.

Yeni Forza Motorsport oyunu da bu yapıda olacak. Çok detaylı modellerin yer alacağı oyun herhangi bir numaralandırma içermiyor. O yüzden yeni Forza oyunu diyeceğiz ama aslında serideki kaçıncı oyun olduğunu anlamak zor değil

Yapımın çıkış tarihine gelince, videolarda da yer aldığı gibi 2023 yılında ilkbahar aylarında oyunla tanışacağız. Hem Xbox konsollar için hem de PC için gelecek. Geldiği ilk günden de Game Pass’e dahil edilen oyunlardan olacak.

Tanıtım Videosu 

Oyun içi Videosu 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler