Cumartesi, Nisan 27, 2024

Yeni Google Wallet Tanıtıldı: Neler Sunuyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devlerinden Google, bu sabah saatlerinde gerçekleştirilen Google I/O etkinliğinde yeni Google Wallet (Cüzdan) uygulamasını tanıttı, bu ay önümüzdeki haftalarda 40’tan fazla ülkede ve Android ile WearOS cihazları için kullanıma sunulacak olan yeni uygulama neler sunuyor?

Yeni Google Wallet uygulaması, banka kartlarınız için dokun ve öde kolaylığının yanı sıra; sadakat kartları dahil olmak üzere sahip olduğunuz tüm dijital kartları tek bir cüzdanda toplayabileceksiniz. Google Wallet; aşı kartlarınızı, devlet tarafından verilen tüm dijital kimliklerinizi de eklemenize imkan tanıyor.

Ofis ve otellerin dijital kartlarını da destekleyen yeni uygulama, geliştiriciler için biniş kartları, etkinlik biletleri ve benzeri bir çok kart tipi için kullanımı kolay bazı şablonlar da sunuyor.

Bir biniş kartı veya COVID-19 Aşı Kartınızı eklemek için ekran görüntüsünü alıp uygulamaya yüklemeniz yeterli olacak. Biniş kartı eklediğinizde gecikmeler ve geçit değişiklikleri yaşandığında uygulama sizlere bildirim sunacak ve bu bildirim desteği konser biletleri için de geçerli olacak.

Yeni Google Wallet uygulaması şirketin Haritalar servisi ile bağlantılı çalışıyor olacak ve böylelikle toplu taşıma kartınızın bakiyesini (eğer eklediyseniz) Haritalar uygulamasında rota bilgisinin yanında görebilecek, bakiyeniz düşükse tek bir dokunuş ile rahatça aynı uygulama içerisinde yükleme yapabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler