Cuma, Nisan 19, 2024

Yeni HTC Vive Alıcılarına Ücretsiz Fallout 4 VR

Paylaş

silkroad gaminggentr

HTC yeni HTC Vive alıcılarına özel yeni gelecek olan Fallout 4 VR oyununun ücretsiz bir kopyasını vereceğini duyurdu.

Bugünden itibaren yeni bir HTC Vive alacak kişilere ek olarak Bethesda Softworks 2015 VR uyarlamasının da bir kodu verilecek. Bu kampanyadan daha önce HTC Vive satın alan ve Fallout 4 VR’ı olan kullanıcılar için ise aylık 6.99 $ olan Viveport üyeliğini 3 ay ücretsiz vermeyi teklif ediyor.

HTC‘nin Vive’ın fiyatını yazın 599 $ olarak indirime sokmasından sonra Fallout 4 VR satın almayı düşünenler için gayet güzel bir fırsat gibi gözüküyor. Neticede daha preorder halinde olan bir oyunu buglu bir halde para verip oynamak çoğu insana benim gibi acı verecektir.

VR üzerinde oynanabilecek en iyi oyunlardan birisi olacağını düşünüyorum. Ayrıca söylenenlere göre kısa bir kesit oyun olarak değil oyunun tamamı olarak çıkacak. İşte bu da beni daha da merak ettiriyor. Çevremde birçok HTC Vive almayı düşünen insan olmasına ek olarak aramızdan da almayı düşünen hocalar varsa kaçırılmaması gereken güzel bir kampanya.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler