Cuma, Nisan 26, 2024

Yeni Jabra Elite 4 Active Tanıtıldı! Fiyatı Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özellikle kablosuz kulaklıklarıyla yakından tanıdığımız ve kalitesini gördüğümüz Jabra, teknoloji fuarında bu sene satışa sunulacak yeni kulaklıklarını tanıttı. Fiyat performans sınıfı içerisinde yer alan yeni Jabra Elite 4 Active, markanın geniş bir ürün kitlesine hitap ettiği ürünlerden biri oldu.

Kablosuz kulaklık konusunda açıklanan bilgilerden ve en önemlisi de bu yeni iddialı model için açıklanan fiyatı bir ele alalım istiyorum.

Kaçırmayın: Dünyanın İlk Modüler Oyun Masası: Razer Project Sophia

Yeni Jabra Elite 4 Active Özellikleri ve Fiyatı

Jabra kulaklık serisinde belirlenen bir tasarım yapısı var. Kulaklıklar genelde sapsız top şeklinde tasarımlarla geliyor. Elite 4 Active serisinde de durum değişmedi. Yine top tasarım olarak dile getirdiğim bir tasarım kullanılmış.

Uç kısımda ek bir silikon yapısı kullanılması sayesinde tam olarak kulak içine de oturabilen seri, adından da anlayacağınız üzere suya ve toza dayanıklı. Genelde Active olarak isimlendirilen bu tür ürünlerde suya ve toza karşı koruma görüyoruz.

Jabra Elite 4 Active

Sporcuları da düşünen kulaklık IP57 sertifikasıyla geliyor. Top şeklinde tasarım bu korunaklı yapıyla daha kullanışlı oluyor.

Kablosuz kulaklık modelinde yer alan teknik özellikler kısmına da dokunacağız. Seride en dikkat çeken artı ANC özelliğinin olması. Aktif gürültü engelleme özelliği, oldukça başarılı çalışan kulaklık için istenildiği durumda, şeffaf moda geçiş yapılarak dış sesler duyulabiliyor.

Ayrıca işlevsellik sunulması adına Spotify Tap özelliği gibi artıları da olan kulaklık, tam 7 saate kadar da kullanım ömrü sunuyor. Tabii ki bu kulaklık için sadece başlıkların sunduğu şarj süresi.

Jabra Elite 4 Active

Kutu ile beraber bu süre 28 saat gibi iddialı bir seviyeye kadar çıkıyor. Ayrıca aynı ürün sınıfında yer alan birçok üründe olduğu gibi hızlı şarj gibi bir artı da var. Hızlı şarj ile 1 saatlik kullanım için 10 dakikalık şarj yeterli oluyor.

Bu özelliklerle ülkemizde de satılacak Jabra Elite 4 Active, 110-120 dolar arasında bir fiyata sahip olacak. Aslında birkaç adreste Türkiye fiyatı da gözükmüş durumda ama kesin emin olamadığımız için Türkiye fiyatını şimdilik bekleyelim.

Jabra Elite 4 Active

Teknik Detaylar Ek

  • Sürücü Boyut: 6 mm
  • Hoparlör bant genişliği: 20 Hz – 20.000 Hz müzik modunda
  • Codec Desteği: Qualcomm aptX, SBC
  • HearThrough: Var
  • ANC: Var
  • Mikrofon: 4 adet MEMS
  • Görüşmede gürültü azaltma: Var
  • Sesli Asistan: Var, Android 6.0 üzeri
  • Bluetooth Sürümü: 5.2
  • IP Derecesi: IP57

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler