Perşembe, Nisan 25, 2024

Dünyanın İlk Modüler Oyun Masası: Razer Project Sophia

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2022 etkinliğini boş geçmeyen markalardan biri olan Razer, etkinlik kapsamında en ilginç ürünlerden birini sundu. Marka modüler yapıda bir oyun masasının tanıtımı yaptı. Razer Project Sophia adıyla sunulan masa henüz konsept aşamasında ama geleceğe yönelik önemli ipuçlarını da içerisinde barındırıyor.

Takip edenler bilecektir. Bizim “#Ne Olur?” video serilerimiz var. Çeşitli formlarda benzersiz yapıda sistemler hazırlıyoruz. İşte Raze’ın bu ürünü de sanki bizim yaptığımız çalışmalar gibi bir çalışma olmuş.

Razer Project Sophia Neler Sunuyor?

Tasarım açısından filmlerde gördüğümüz uzay mekiği kontrol panellerine benzeyen bir yapısı olan masa, üzerinde dahili izleyicileri de beraberinde sunuyor. Kısayol tuş bölümleri, sistem izleme ekranları bir yana masada 13 farklı modül yer aldığını görüyoruz.

Kaçırmayın: Intel, NUC 12 Extreme (Dragon Canyon) Serisini Duyurdu

Manyetik olarak kullanılan bu modülleri istediğiniz gibi değiştirerek sisteminizi oluşturuyorsunuz. Hem PC hem de dokunmatik paneller, ses mikserleri gibi modüller yapıda yer alan bölümleri değiştirmeniz ve düzenlemeniz mümkün.

Razer Project Sophia

Razer Project Sophia ürününün bu yapı içerisinde en iyi yanı ise dahili olarak gözüken ekran. Masaya bütünleşik olan ekranda 65 inçlik OLED ya da 70 inçlik OLED tercihi yapmanız mümkün.

Ekranda yapacağınız bu tercih sadece boyutu değiştiriyor. Şu an için konsept olarak gördüğümüz oyun masası ne zaman gerçeğe dönüşür en ufak bir fikrim yok.

Açıkçası masanın satışa çıkmasından çok, bu masanın fiyatının ne kadar olacağı konusunda meraklıyım. Her ne kadar modüler olsa da satışa çıkarken standart bir donanımla beraber gelecektir. İşte fiyat nasıl değişir asıl mevzu bence bu olur.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler