Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Need For Speed Oyunundan İlk Video Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Play Live etkinliği güzel haberlere v sahipliği yaptı. Bazı EA oyunlarının Steam platformlarına eklenmiş olması gündemi belirleyen konu olsa da bazı yeni oyunlarda şimdiden hayranlarını salladı. Bunlardan birisi yeni Need For Speed oyunu oldu.

EA Games’e bağlı olan Criterion, yeni oyunu geliştirmeye başlamış bile. Yeni yarış efsanesinin geliştirilmeye başlandığı öğrenildi ama ya diğer detaylar? Çıkış tarihi, hikaye, platform desteği gibi bilgiler ne oldu? Bu bilgileri alamadık. 22 saniyelik bir video ile yetinmek zorunda kaldık. 22 saniye ama ne video.

Need For Speed çok gerçekçi bir oyun olacak

22 saniyelik süreye sahip olan video paylaşıldığında yalnızca iki aracı görebildik. Ben şahsen araçları gördüğüm zaman bu gerçek mi dedim. İki tane arabayı alın ve yan yana koyarak kaliteli bir fotoğraf makinesiyle fotoğraflarını çekin.

Sonra yayınlanan videodaki araçlarla bu çektiğiniz görüntüyü karşılaştırın. Garanti vereyim gerçek ise oyunu ayırt edemeyeceksiniz. Videoyu izleyince sizin de görüşünüzü duymak isterim. Yorumlarınızı esirgemeyin. Oyun hakkında bilgiler geldikçe daha çok yazıp çizeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler