Cuma, Nisan 26, 2024

Yeni Nokia 3310 Türkiye’de satışa çıkacak mı ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde yeni 3310 modeli merakla karşılandı ve sürekli “gelse de satına alsak” havasında araştırmalara girişti. Gelen raporlara göre yeni Nokia 3310 modeli ABD‘de satılmayacak. Türkiye için de şuanda umut verici bir haber yok desek yeridir.

Nokia 3310, ABD’de satılmayacak!

Biliyorsunuz, Nokia’nın şuandaki akıllı telefon üreticisi HMD Global üzerinden gerçekleştiriliyor. Firma Nokia‘nın haklarını satın aldıktan sonra Nokia markasını eski günlerine geri döndürmek için çalışmalara başlamıştı.

Bir yandan umut verici rakamlar ile karşılaşsalar da, şirket son olarak Barselona’da duyurduğu yeni Nokia 3310 modeliyle çok ses getirmeyi başarmıştı. Hatta cihaz, kendisinden çok daha üstün modellerden daha fazla konuşulmayı başardı. Bugün ise özellikle ABD‘deki yeni Nokia 3310‘u bekleyen tüketicileri hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi.

 

nokia3310
Ya Türkiye’de ?

Aslında ABD’de satılmaması için geçerli bir sebep var. HMD Global telefonu tüm dünya standartlarına göre üretmedi. Konuyu biraz daha açacak olursak; ABD‘li GSM operatörlerinin 900-MHz frekansını desteklememesinden dolayı yeni Nokia 3310, ülkede satılmayacak. Belirtilene göre operatörler, 2G‘li cihazlarda 850 MHz aralığını destekliyor. Konuyla ilgili konuşan HMD Global‘in pazarlama genel müdürü Patrick Mercanton, yeni Nokia 3310‘u ABD‘de satmayacaklarını açıkladı.

Türkiye için şuanda satış konusu gündeme dahi gelmedi. Belirtilen raporlara göre Nokia 3310 sadece Avrupa ve Asya’da satılacak. Gelseydi eğer belki amcalara, teyzelere, dayılara gidecek türden cihaz olacaktı ama şuanda yapılacak en güzel şey “beklemek” olacak..

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler