Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yeni OnePlus 3S ve OnePlus 3 Plus Göründü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bundan bir kaç hafta önce sızdırılan OnePlus 3 Plus modeli “ne çabuk yahu ?” yorumlarına neden olurken, şimdi de OnePlus 3S versiyonu çok yakında aramızda olacak. AnTuTu skorlarını alt üst eden OnePlus 3 akıllı telefonu Türkiye’de de çok rağbet görürken, yeni cihazların teknik özellikleri merak ediliyor.

OnePlus 3S ve OnePlus 3 Plus Nasıl Olacak ?

Cihazların teknik özellikleri henüz netleşmedi. Fakat sızdırılan bilgilere göre yeni cihaz A3010 listesinden 3C sertifikasını almış durumda. Aşağıda görmüş olduğunuz belgede A3000 ve A3010 modelleri görülüyor. Bu modeller OnePlus 3S ve OnePlus 3 Plus modellerine ait.

Her iki cihaz da LED panel ile geleceği gibi, Snapdragon 821 işlemcisine sahip olacak. Yine bütçe dostu bir model olmasını bekliyorum açıkçası. Hemen aşağıdan OnePlus 3 inceleme videomuzu izleyebilirsiniz. AnTuTu’da rekor kırarak HTC 10, Note 7 gibi telefonlara fark atmıştı hatırlarsanız. Yine aynı segmentte modeller bizleri bekliyor olacak.

oneplus-3s
Şuan için ayrıntılar ve sızıntılar bu kadar hocalar. Fakat bir kaç gün içerisinde teknik özellikler illaki yayınlanacaktır. Eğer OnePlus hakkında detaylı bilgi almak isterseniz inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Biz yurt dışından bu cihazı 1700 TL‘ye temin etmiştik.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler