Salı, Nisan 23, 2024

Yeni Pokemon Go Güncellemesi ile 2 Özellik Eklendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en hızlı çıkış yapan ve bir o kadar da hızlı düşüşe geçen oyunu Pokemon Go bugün yeni güncellemesine kavuştu. Yeni gelen güncelleme ile birlikte oyuna iki farklı özellik eklendi.

Niantic Kendi Ayağına Sıktı

Açıkçası ilk zamanlarda bomba etkisi yaratıp sonradan etkisini kaybeden Pokemon Go‘yu şuanda ülkemizde oyuncuların çok fazla tercih etmediğini söyleyebilirim. Pokemon Go ilk çıktığında söylemiştim yine söyleme gereksinimi duydum; oyunun çok fazla eleştirilecek yanı var belki de sayfalarca yazabiliriz bu durumu. Ancak Niantic INC oyunu patlattıktan sonra ne yazık ki hilelere ve kötü oyun senaryolarına engel olamadı. Hele pokemonların savaşma olayı o kadar saçmaydı ki, oyunu oynayıp sıkılmamız 1 haftamızı aldı.

Her neyse lafı daha fazla uzatmadan Pokemon Go‘yu oynamaya devam edenler için yeni gelen güncellemenin detaylarını sizlerle paylaşım.

pokemon-go-yeni-guncelleme
Yeni Pokemon Go Güncellemesinde Neler Var ?

Oyuna gelen yeni güncellemeye göre Pokemon Go Plus ve Buddy Pokemon özellikleri ile karşılaşıyoruz. Ayrıca root edilmiş cihazlara banlama geliyor. Yeni güncelleme ile birlikte oyuna gelen Buddy özelliğinin ne işe yaradığından bahsedecek olursak; kullanıcılar herhangi bir Pokemon‘u en yakın dostu olarak seçebiliyor. Sonrasında Pokemon eğiticisi, seçmiş olduğu dost pokemonu ile gezmeye başladıkça “candy” kazanacak.

Bu durumu Pokemon çizgi filminde Ash ve Pikaçu arasında sıkça görüyorduk. Biraz bu durumu oyunculara yaşatmak için adım atılmış diyebilirim. Oyuna gelen diğer güncelleme detayları ise aşağıdaki gibidir;

❱ Kırılan yumurta hatası kaldırıldı.

❱ Pokemon Go Plus desteği getirildi.

❱ Oyuncular isterlerse 35 dolar ödeyerek giyilebilir cihazlar ve Google Maps desteği ile sürekli oyunda bağlantılı olarak kalabilecekler.

❱ Pokemon seçme ekranı da değiştirildi.

❱ Root edilen cihazlar artık oyuna giremeyecek.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler