Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni PS Plus Sistemi Ne Zaman Çıkacak Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni PS Plus sistemi için geçtiğimiz haftalarda kapsamlı bir tanıtım yapılmıştı. Bu tanıtımın ardından abonelik sisteminin nasıl genişleyeceği konusunda size bilgiler vermiştik. Şimdi de yeni abonelik sistemi için çıkış tarihi ortaya çıktı.

Abonelik servisi hangi bölgede ne zaman kullanıma girecek bakalım.

Yeni PS Plus Çıkış Tarihleri ve Diğer Detaylar

Daha önce yaptığımız paylaşımlarda da yeni abonelik sisteminin ne kadar genişleyeceğinden söz etmiştik. Hatırlamak adına yeni sistemde 4 ayrı paketin bulunduğunu hatırlatalım. Paketleri daha çok 3 ana paket ve bölgelere göre özelleştirilen 1 paket olarak sınıflayabiliriz.

Her paketin kendisine göre avantajları ve fiyatları var. Bu konuda detaylı bilgi almak isteyenler için linki hemen aşağı ekleyeceğiz. Biz konumuza yani yeni servisin ne zaman kullanıma başlayacağına dönelim.

Kaçırmayın: PlayStation Plus paketleri ve fiyatları

Yeni PS Plus Abonelik sistemi Çıkış Tarihleri

  • Avrupa için 22 Haziran tarihinde
  • Amerika için 13 Haziran tarihinde
  • Japonya için 1 Haziran tarihinde
  • Asya için 23 Mayıs tarihinde

Yeni PS Plus

Şimdilik ülkemizde yeni PS Plus ne zaman kullanıma girecek bilmiyoruz. Bu konuda Avrupa için bahsedilen tarihleri baz alabiliriz ama resmi açıklamaları da beklemek gerek.

Avrupa için 22 Haziran deniyor ama ülkemizde Haziran sonunu ya da Temmuz başını bulabilir. Tarihlerde değişiklikler olabilir. Türkiye için de resmi bir açıklama geldiği zaman bilgi vereceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler