Pazar, Eylül 8, 2024

Yenilendi: Chery Tiggo 7 Pro Max Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı!

Tiggo 7 Pro Max fiyatı belli oldu. 1.681.000 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa çıkan aracın teknik özellikleri de açıklandı. Yeni modelde neler var?

Paylaş

Tiggo 7 Pro Max fiyatı resmen duyuruldu. Resmi sitede yayınlanan fiyat tablosunun hemen arkasından aracın satışlarının başladığını da gördük. Ailenin büyük üyesi olan Tiggo 8 Pro Max modelinin hemen arkasında yer alan seride nasıl farklar var ve en önemlisi fiyat nasıl değişti bakalım.

Tiggo 7 Pro Max Özellikleri ve Ufak Notlar

Chery’nin karakteristik bir tasarımı var. Tiggo 7 Pro Max modelinde de bu tasarım yapısının çok değişmediğini görüyoruz. Yeni modelde sadece ufak tefek makyaj dokunuşları dikkat çekiyor.

İlk olarak ön kısımdaki değişim bizi karşılıyor. Burada elmas kesin geniş ızgara yerini korurken, daha net bir çerçeve alanı ile çevrilmiş durumda. Ayrıca aydınlatma far grubu ve farların altında yer alan alt aydınlatma grubu da yenilenmiş.

Tiggo 7 Pro Max fiyati 5 - PC Hocası Tiggo 7 Pro Max fiyati 7 - PC Hocası Tiggo 7 Pro Max fiyati 6 - PC Hocası Tiggo 7 Pro Max fiyatı

Arka kısma doğru biraz daha uzayan seri, yine tam boy led stoplarla geliyor ama biraz daha modern bir yüzü var. Ayrıca bagaj kapağı kısmında biraz daha kavisli bir yapının olduğunu da eklemek lazım. Aracın uzunluğu 4500 mm’den 4513 mm seviyesine çıkarılmış.

Çift renk opsiyonunun devam ettiği Tiggo 7 Pro Max, yeni jant seçenekleri ve açılabilir panoramik cam tavan artısına da sahip.

İç kısma geçtiğimiz zaman Avantgarde modellerinde yer alan tasarıma benzer bir tasarım bizi karşılıyor. Orta kısımda 24,6 inçlik tek parça bir ekran var. Hayalet ekranın kullanılmaya devam ettiğini de belirtelim. Burada orta kısımda yer alan kolçak alanının biraz daha genişletildiğini ve yeni bir vites topuzu tasarımının kullanıldığını da ekleyelim.

BENZER:  BYD Han Nasıl Özellikler Sunuyor? Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Otomatik bagaj, ısıtma ile soğutmalı ön koltuklar ve sony ses sistemi de aracın dikkat çeken diğer noktalar.

Tiggo 7 Pro Max fiyatı

Elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu artısının da sunulduğu iç mekan tasarımının görselini de hemen yukarı ekliyoruz.

Tiggo 7 Pro Max Motor Seçenekleri

Yeni araçta yer alan motor farklı. Bu seride yine 1.6 TGDI motor var ama 145 beygirlik güç değeri sunuluyor. 275 Nm torkun da öne çıktığı araçta 100 km hızlanma süresi 10.3 saniye. Ayrıca 100 km’de yakıt tüketimi de 7.3 litre olarak açıklanmış durumda.

Tiggo 7 Pro Max fiyatı

Tiggo 7 Pro Max Fiyatı Nasıl?

Abisinde olduğu gibi Tiggo 7 Pro Max modelinde de iki paket seçeneği var. Bunlardan biri Intelligent seçeneği bir diğeri ise Exceptional paket seçeneği. Fiyatları da hemen aşağı ekliyoruz.

Fiyatlar

  • Intelligent – 1.681.000 TL
  • Exceptional – 1.832.000 TL

Fiyat standart versiyona göre biraz daha pahalı ancak aracın sunduğu konfor ve özellikler düşünülecek olursak, yine ülkemizde dikkat çekecek satış rakamlarına ulaşacaktır diye düşünüyorum. Bakalım satış rakamlarını göreceğiz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler