Pazar, Ekim 6, 2024

Yenilenmiş Honor 20 Lite için Görseller Ortaya Çıktı

Huawei çatısı altında kendisine yer bulan marka Honor, uygun fiyatlı akıllı telefon modellerini güncellemeye devam ediyor. Bu kez, yaklaşık 5 ay önce tanıtımı yapılan Honor 20 Lite modelinin yenilenmiş versiyonu duyurulacak.

15 Ekim tarihinde düzenleneceği açıklanan sonrasında 22 Ekim’e ertelenen tanıtımla beraber Honor 20 Lite akıllı telefonlarının yenilenmiş versiyonu duyurulacak. Tanıtıma 1 haftadan kısa bir süre kala telefonun özellikleri de ortaya çıkmış durumda.

Honor 20 Lite

Honor 20 Lite Google Servislerine Sahip Olacak Mı?

Yenilenecek olan akıllı telefonlarda, tasarım kısmında da mini değişiklikler göreceğiz. Bu modelde su damlası çentik alanı kullanılması bekleniyor. Arka kısımda ise üst üste sıralı olan 3 arka kameraya yer verilecek. Kameralar biraz daha dışarı çıkış olacak. Yine arka kısımda yer alan parmak izi sensörlerinin de ekrana taşınacağını ekleyelim.

Ayrıca renk kısmında da geçişli renkler sunulacak ve telefon çok daha şık gözükecek. Tasarımı bir kenara bıraktığımız zaman, teknik kısımda da yenilikler göreceğiz. 6.3 inçlik bir ekranın kullanıldığı modelde AMOLED panellere yer verilecek. Full HD+ çözünürlük değeri de yine ideal bir ekran deneyimi sunulmasını sağlayacak.

BENZER:  Uygun Fiyatlı Realme 12X Tanıtıldı, İşte Özellikleri ve Fiyatı

Honor 20 Lite

İşlemci kısmında da Kirin 810 serisine yer verilmesi bekleniyor. 4,6,8 GB olmak üzere 3 farklı RAM kapasitesinin bulunacağı Honor 20 Lite, 48 MP + 8 MP + 2 MP değerinde üçlü arka kamera ile gelecek.

Tüm özellikleri bir yana, yeni Honor 20 Lite modelinin en büyük eksiğinin Google olacağı söyleniyor. Tıpkı Mate 30 modellerinde olduğu gibi bu modelde de Google servislerinin kullanılmayacağı iddiası var. Tabii ki iddiaların ne kadar doğru olduğunu tanıtımla göreceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler