Perşembe, Nisan 25, 2024

Dikkat Çekici Fiyatıyla Realme X2 Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda cep telefonu pazarında sunduğu cihazlar ile dikkatleri çekmeyi başaran Realme, yeni cep telefonunu tanıttı. Özellikleri çok konuşulacak olan Realme X2 Pro bugün düzenlenen etkinlikte ortaya çıktı. 

Gücünü Snapdragon 855+‘dan alan Realme X2 Pro oyun ve işlem konusunda oldukça performanslı. Sunduğu ekran deneyimi ile de kullanıcılar tarafından oldukça beğenilecek olan X2 Pro 6,5 inçlik boyutunda ve süper amoled bir panele sahip.

Bu ekran HDR 10+ destekli ve 90 hz tazeleme hızını bizlere sunuyor. Oyuncular ve video izlemeyi sevenler için mükemmel bir deneyim sunacak Realme X2 Pro, dikkatleri çekmeyi başardı. 

Ekran içi parmak izini de destekleyen cihaz temel özellikleri ile çoğu amiral gemisine taş çıkartacak durumda. Üç farklı donanım seçeneği ile satışa çıkacak olan Realme X2 Pro, 6 GB RAM- 64 GB dahili hafıza , 8 GB RAM- 128 GB dahili hafıza ve 12 GB RAM-256 GB dahili hafıza ile bizleri karşılayacak. 

pch.realme

Kamera konusunda da fazlasıyla iddialı olan Realme X2 Pro, Samsung’un geliştirmiş olduğu 64 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip. Bu ana kameraya 115 derecelik 8 megapiksellik ikinci kamera, bir derinlik algılayıcısı ve 20x hibrit zoom destekli 13 megapiksel çözünürlüğünde telefoto lens eşlik ediyor. Arka kasa da yer alan bu dörtlü kamera dizilimi fazlasıyla yankı uyandırdı. 

Bütçe Dostu

Son olarak cihazın pil özelliklerinden bahsedelim. Pil olarak 4.000 mAh kapasitesi bulunan Realme X2 Pro, 50W hızlı şarj destekliyor. Paylaşılan bir bilgiye göre 30 dakikalık bir şarj ile %80 seviyelerine ulaşmak mümkün. Etkinlikte cihazın fiyatı da açıklandı. 

Realme X2 Pro’nun 380 dolarlık bir başlangıç fiyatı bulunuyor. Tabi seçeceğiniz donanımlara göre fiyatlandırma değişecektir. Türkiye’ye giriş sürecini askıya alan Realme, X2 Pro’yu Türkiye’de satışa sunacak mı hep birlikte bekleyip göreceğiz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Şuanda Türkiye’de satışta. Hatta PC Hocası ekibinden Taner de Realme XT kullanıyor. Hepsiburada üzerinden satın almıştık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler