Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Uygun Fiyatlı iPhone SE 2 Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her Apple lansmanı öncesi yaptığı dikkat çekici paylaşımlar ile kendinden fazlasıyla bahsettiren Ming-Chi Kuo, yeni bir açıklama yaptı. Ming-Chi Kuo‘ya göre Apple 2020 yılının ilk çeyreğinde uygun fiyatlı iPhone SE 2‘yi tanıtacak. 

pchocasi.iphonese2

Cihazın özellikleri ile fiyatını da açıklayan Ming-Chi Kuo, Apple’ın bu model ile yükselişe geçeceğini belirtti. Kuo iPhone SE 2’nin tasarım olarak iPhone 8‘e benzeyeceğini iddia etti. iPhone SE 2’nin gücünü Apple’ın bu yıl iPhone 11 serisinde kullandığı A13 Bionic‘ten alacağını belirten Kuo, bu modelin iki farklı depolama seçeneği ile satışa sunulacağını da ekledi.

Cihazda Face ID bulunmayacağını da belirten Kuo, Apple’ın iPhone 8’de olduğu gibi Touch ID kullanacağını iddia etti. Yaptığı analizlere göre iPhone SE 2’nin üç farklı renk ile satışa çıkacağını belirtti.

Cihazın fiyatını da açıklayan Kuo, Apple’ın iPhone SE 2 için 399 dolarlık bir satış etiketi koyacağını tahmin ediyor. Apple’ın bu fiyatlar ile pazar payını arttıracağını da belirten Kuo, yine dikkatleri çekmeyi başardı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler