Perşembe, Mart 28, 2024

A101 Uygun Fiyatlı Honor 9 Lite Satacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Market zincirlerinin, akıllı telefon satışı yapmasına alıştık. Bir BİM tarafından bir A101 tarafından uygun fiyatlı akıllı telefonlar satışa sunuluyor. Bu noktada son hamle A101 tarafından geldi. Yeni yayınlanan aktüel ekine göre bu hafta Honor 9 Lite modeli satılacak.

Huawei’nin alt markası olan Honor tarafından geliştirilen telefon, orta segment için iyi modellerden birisi. Bu hafta A101 marketlerde yer alacak olan telefonların detaylı teknik özelliklerine bakalım.

Honor 9 Lite Neler Sunuyor?

İddialı bir akıllı telefon olan Honor 9 Lite içerisinde Kirin 659 işlemcileri yer alıyor. Segmentinin başarılı modellerinden biri olan serinin RAM kısmında da iki farklı seçenek var. 3 GB ve 4 GB RAM miktarı tercih edilebiliyor. 5.65 inçlik ekranda HD+ çözünürlük değeri sunan telefonun kamera kısmında ise 4 kamerası dikkat çekiyor.

Honor 9 Lite

Hem önde hem de arkada çift kamera var. Telefonun arka kamerası kısmında 13 MP + 2 MP değerinde çift kameraların kullanıldığını görüyoruz. Buna karşın ön kamera kısmında ise yine 13 MP + 2 MP değerinde çift kamera kullanılmış durumda.

Android 8 işletim sistemiyle kutudan çıkan modelin A101 satış fiyatı ise 1.199 TL olarak açıklandı. Satışlar 17 Ekim ile 23 Ekim tarihleri arasında.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler