Perşembe, Nisan 25, 2024

Kamerası ile Kendinden Çok Bahsettirecek Oppo K5 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo düzenlemiş olduğu etkinlikte kamerası ile öne çıkacak Oppo K5‘i tanıttı. Orta, orta-üst segmentte kendine yer bulacak olan Oppo K5 özellikleri ile kendinden fazlasıyla bahsettirecek gibi gözüküyor. Cihaza bir yakından bakalım.

OPPO K5

6,4 inçlik süper amoled ekrana sahip olan Oppo K5 gücünü Snapdragon 730G‘dan alıyor. İki farklı ram kapasitesine sahip olan Oppo K5, 6GB ram veya 8GB ram kapasitesini bizlere sunuyor.

Depolama konusunda da 64 GB ve 256 GB dahili hafıza seçenekleri sunan Oppo K5’in hafıza kartı desteği de bulunuyor. Temel özellikleri gerçekten başarılı olan cihazın isterseniz kamerasına yakından bir göz atalım. 

64 Megapiksel Kamera 

Cihazın arka tarafında bizi dörtlü bir kamera dizilimi karşılıyor. Oppo K5’in arka ana kamerası 64 megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip. İkinci kameramız ultra geniş açı işlevi görüyor ve 8 megapiksel çözünürlüğüne sahip.

Diğer kameralar ise makro ve derinlik algılayıcısı olarak görev alıyor. Orta segmentte yer alan bir cihazda makro kamera bulunması gerçekten büyük başarı.Cihazın ön tarafında damla çentik içerisinde 32 megapiksel bir kamera bizleri karşılıyor.

4.000 mAh pil kapasitesi bulunan Oppo K5’in 30W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Kutudan Android 9 ile çıkacak olan cihazın Türkiye‘ye gelip gelmeyeceği şu anlık bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler