Cuma, Mart 29, 2024

Honor V30 Pro Özellikleri ve Görselleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawe’in alt markası olarak hizmet veren Honor, yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Honor, yeni akıllı telefonu V30 Pro‘yu yakında tanıtacak. Özellikleri ile dikkatleri çekmeyi başaran V30 Pro’nun Google servislerinden yoksun tanıtılması bekleniyor.

pchocasi.honor

Honor V30 Pro’nun görseline baktığımızda arka kapaktaki tasarımın Huawei Mate 20 Pro’yu andırdığını söyleyebiliriz. Cihazın gücünü Huawei Mate 30 Pro’da kullanılan Kirin 990 işlemcisinden alacağı belirtildi.

Önce ki Kirin serisi işlemcilere göre Kirin 990’ın  4K 60 FPS video çekimi desteklemesi ve düşük güç ile daha fazla performans sunması Honor V30 Pro’yu öne çıkaracaktır. Samsung’un Galaxy S10 serisinden aşina olduğumuz delikli kamera yapısı ile gelmesi beklenen Honor V30 Pro’nun Oled tabanlı bir ekran kullanacağı belirtildi.

Edindiğimiz bilgilere göre Honor V30 Pro’nun arka ana kamerası 60 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Dörtlü kamera yapısı ile bizleri karşılayacak olan Honor V30 Pro’nun kamera konusunda güzel işler çıkarması bekleniyor.

Pil kapasitesi de ortaya çıkan V30 Pro’nun 4.200 mAh pil kapasitesi bulunuyor. Bu pil 40W kablolu hızlı şarj ve 15W kablosuz hızlı şarj desteği sunuyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler