Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus 7T Pro Londra’da Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa bir süre önce yaptığımız haber ile sizlerle OnePlus 7T Pro’nun yakında tanıtalacağını paylaşmıştık. Bugün ise beklediğimiz etkinlik İngiltere’nin başktenti Londra’da gerçekleşti. OnePlus, düzenlediği etkinlikte OnePlus 7T Pro‘yu tanıttı.

pchocasi.oneplus7t

Merakla beklenen OnePlus 7T Pro tanıtıldı. Dikkat çekici özelliklere sahip olan cihaza yakından bakalım. Gücünü Snapdragon serisinin en iyi işlemcisi 855+’dan alan cihaz 8 GB ve 12 GB ram kapasitesi seçenekleri ile satışa sunuldu. Depolama kısmında ise 256 GB dahili hafıza sunan OnePlus 7T Pro, temel donanım özellikleri ile dikkatleri fazlasıyla çekti.

Çerçevesiz bir ekran kalitesi sunan OnePlus 7T Pro’da süper amoled tabanlı bir ekran kullanılmış. 6,7 inçlik bir boyuta sahip olan cihaz, 1440 x 3120 QHD+ çözünürlüğünde ve 90 hz yenileme hızı sunuyor.

Bunların yanı sıra HDR 10+ desteği bulunan OnePlus 7T Pro ile video veya film seyretmek fazlasıyla zevkli olacaktır.

Üçlü Kamera Dizilimi

Cihazın kamera donanımlarına da bakacak olursak bizleri cihazın arka tarafında üç farklı kamera karşılıyor. OnePlus 7T Pro’nun arka ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.6 diyaframa sahip. İkinci kamera da 8 megapiksel çözünürlüğünde telefoto lens görevi görüyor. Cihazın üçüncü kamerası ise ultra geniş açı kamerası olup 16 megapiksel çözünürlüğünde.

OnePlus 7T Pro’nun ön kamerasına baktığımızda bu yılın modası pop-up kamera ile karşılaşıyoruz. 16 megapiksel çözünürlüğünde olan bu kamera OnePlus 7 Pro’daki sistemin birebir aynısı. Cihazın piline de değinecek olursak 7T Pro’nun 4.080 mAh pil kapasitesi bulunuyor. Bu pil 30W hızlı şarj destekliyor.

Bugün Londra’da gerçekleştirilen etkinlikle tanıtılan OnePlus 7T Pro’nun fiyatı da 759 euro olarak açıklandı. Cihazın satışına resmi olarak 17 Ekim‘de başlanacak.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler