Perşembe, Nisan 18, 2024

YESTON RX 590 Game Ace Ekran Kartı Modelini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli ekran kartı üreticisi olan Yeston, yeni geliştirmiş olduğu RX 590 Game Ace modelini duyurdu. Ekran kartı alıştığımız görsellikten ziyade üzerinde siyah ve pembe renklerin bulunduğu bir tasarım ile birlikte geliyor. Ayrıca RX serisi için üretmiş oldukları ilk üç fanlı ekran kartı.

Firma hem AMD hem de NVIDIA için ekran kartı modelleri geliştirerek, kendi topraklarında bir marka olarak biliniyor. Fakat yurt dışında ismini pek fazla duymuş olmayabilirsiniz.

YESTON RX 590 Game ACE

Kart bizlere 6+2 VRM’e bağlı olan 6+8 pin güç konektörü ile donatılmış. Birinci sınıf bir tasarım gibi görünse de, bu PCB daha önceden farklı modellere de uyarlandığı belirtiliyor. Soğutucu bölümü ise arka plaka tarafından tam kaplanan PCB‘den biraz daha uzun görünüyor.

Orta kısımda ise X şeklini almış ön tasarım göze çarparken, dört adet LED aydınlatması kartı “ben buradayım” demesine yetiyor açıkçası. Zira pembe ve siyah renklerin uyumu da fena durmamış hani.

YESTON Radeon RX590 GameAce 006

Teknik özellikler tarafında henüz tüm detaylar açıklanmadı. Fakat Yeston RX 590 Game Ace modeli fabrika çıkışlı olarak hız aşırtılmış şekilde gelecek. Saat hızı bazında kart 1545 MHz vaat ediyor. Ayrıca bu modelin sadece çin pazarına özel olduğunu da belirtelim.

Eğer talep olursa, firma belki yurt dışına da bu kartı pazarlayabilir.

YESTON Radeon RX590 GameAce 002

YESTON Radeon RX590 GameAce 005

YESTON Radeon RX590 GameAce 006

YESTON Radeon RX590 GameAce 007

YESTON Radeon RX590 GameAce 008

YESTON Radeon RX590 GameAce 003

YESTON Radeon RX590 GameAce 004

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler