Cuma, Nisan 19, 2024

YouTube Premium Hediyesi Alacak Xiaomi Telefonlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

YouTube Premium, artık kullanıcılar tarafından kabul görmüş bir abonelik servisi. YouTube videolarını reklamsız olarak izlemek, indirmek ve videoları arkaplanda istediğiniz gibi oynatma avantajları sunan abonelik hizmeti, ülkemizde de çok popüler. Şu sıralar ise abonelik hizmetini gündeme taşıyan başka bir neden var. Xiaomi ile Youtube arasında yapılan bir anlaşma ile bazı Xiaomi telefonlarına Premium hediyesi geliyor. Peki, YouTube Premium hediyesi alacak Xiaomi telefonlar belli mi?

İşte asıl soru bu. Dilerseniz yapılan anlaşmanın detaylarına ve anlaşma kapsamında hangi akıllı telefonlarda Premium hesap hediyesinin kullanılabileceğine bakalım.

YouTube Premium Hediyesi Alacak Xiaomi Telefonlar Hangileri?

Anlaşma ile hem Xiaomi biraz daha adını duyurmuş olacak hem de Youtube, Premium sistemi için reklam çalışması yapmış olacak.

Anlaşma kapsamında seçilen akıllı telefonlarda 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde YouTube Premium aboneliği kullanılabilecek. 3 aylık sürenin sonunda kullanıcılar isterlerse ücretlerini ödeyerek servisin avantajlarını kullanmaya devam edebilecek. Bu arada unutmadan sürenin Redmi modelleri için 2 ay olarak belirlendiğini ekleyelim. Peki hangi modeller bu kapsama alındı?

YouTube Premium hediyesi alacak Xiaomi telefonlar

Anlaşma Dahilinde Olacak Modeller

  • Redmi Note 11 modeli – 2 ay geçerli
  • Redmi Note 11S modeli – 2 ay geçerli
  • Redmi Note 11 Pro modeli – 2 ay geçerli
  • Redmi Note 11 Pro 5G modeli – 2 ay geçerli
  • Xiaomi 11T Pro Modeli
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE modeli
  • Xiaomi 11T modeli

Kaçırmayın: Android 13 Alacak Xiaomi Telefonlar

Önemli Notlar

  • Kampanya kapsamında YouTube Music hediyesi de veriliyor.
  • Kampanya 1 Aralık 2021 tarihi ve sonrasında alınan cihazlar için geçerli.

Kullanıcıların cihazlarında yerleşik olan Youtube uygulamasından Premium hesaplarını açmaları gerekecek. Kampanyanın sonradan farklı modellerle genişleyip genişlemeyeceğini bilmiyoruz.

Ama Xiaomi ile YouTube güzel bir işe imza attı diyebiliriz. Benzer çalışmalar Samsung ile YouTube arasında da sıkça yapılıyor. Xiaomi’de bu kampanyalara aktif bir şekilde girmeye başladı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler