Perşembe, Nisan 18, 2024

Zoom’un Ücretsiz Hesaplarına Canlı Transkripsiyon Özelliği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Koronavirüs (COVID-19) salgını ile birlikte hayatımıza giriş yapan ve çok büyük bir yer kaplayan Zoom uygulaması bildiğiniz üzere ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı kullanım seçeneği sunuyor. Ücretsiz kullanımda süre sınırı başta olmak üzere bazı özelliklere erişim sağlayamıyoruz.

Ama durum artık değişiyor, özellikle ücretsiz Zoom sürümü kullanan öğrencilerin işine yarayacak yeni bir özellik Ücretsiz Zoom aboneliğine geliyor. Bir blog gönderisinde Zoom, Canlı Transkripsiyonları ücretsiz hesaplara getireceğini resmi olarak duyurdu.

Zoom uygulaması
Zoom'un Ücretsiz Hesaplarına Canlı Transkripsiyon Özelliği Geliyor! 2

Bu çaba, Zoom’un şu anda manuel alt yazı, klavye erişilebilirliği, çevirici video sabitleme veya spot ışıklandırma videosu, ekran okuyucu desteği ve çeşitli erişilebilirlik ayarlarını içeren erişilebilirlik özellikleri sunma çabasının bir parçasıdır.

Şu anda ücretli olan özellik 2021 yılı içerisinde tüm Zoom kullanıcılarına sunuluyor olacak, ancak Zoom şu anda uygulamaya ihtiyaç duyan ana bilgisayarlara bu özelliği sunacak. Özellik şu anda başvuru gönderenlere ilk etapta açılacak bu yüzden buradaki linkten başvuru formuna gidebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler