Cumartesi, Nisan 20, 2024

ZOTAC RTX 2060 AMP Ekran Kartı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ZOTAC yeni tasarımı ile birlikte RTX 2060 AMP edition ekran kartı serisini duyurdu. Ayrıca seriye bir de “ikiz fanlı” olarak tabir edilen modeli de yer alıyor. Gri alaşımlı yeni model, ayrıca seleflerine göre oldukça küçük konumda.

Bu yeni iki model Ocak ayından itibaren piyasada olacağı gibi, Türkiye’ye geliş tarihi konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Zira zaten ZOTAC‘ın Türkiye piyasasında çok büyük faaliyetleri bulunmuyor. Aracı bir kaç firma ile satışlar gerçekleştiriliyor. Ancak ZOTAC gibi bir kalitenin Türkiye’de geri planda olması, bizi de üzmüyor değil açıkçası.

ZOTAC RTX 2060 AMP Twin Fan

ZOTAC RTX 2060 AMP Twin Fan 002

ZOTAC RTX 2060 AMP & Twin Fan

HD Technologia tarafından elde edilen yeni fotoğraflar, iki model üzerine planlandığını gösteriyor. AMP ve İkiz Fanlı versiyonlar tasarımsal açıdan aynı görünse de, saat hızları konusunda farklılıklar olacağı kesin. Bu bilgileri de elde edebilmek için, biraz beklememiz gerekecek.

Tasarım bize RTX 2070 Mini‘nin kopyası geldi. Tamamen birebir kopyası değil ama, az bir farklılık var diyebilirim. Ancak genel olarak tasarım uzaktan soğuk ve metal bir yapıda gelecek.

Bir diğer detay ise ekran kartının güç girişi. Aşağıdaki görsellerden de göreceğiniz üzere kart 8 pinli bir güç girişine ihtiyaç duyuyor. Üstelik Mini ITX bir tasarım.

ZOTAC RTX 2060 AMP Twin Fan 003

ZOTAC RTX 2060 AMP Twin Fan 004

ZOTAC RTX 2060 AMP Twin Fan 005

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler