Cuma, Nisan 26, 2024

ZOTAC RTX 3080 Trinity OC White Özelikleri Netleşti 

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni nesil ekran kartlarında beyaz renkli özel versiyonları daha fazla görür olduk. ZOTAC RTX 3080 Trinity OC White serisi buna güzel bir örnek.

Sadece RGB ışıklandırmanın etrafında kurulu olan siyah temalı ekran kartlarına göre daha farklı bir görüntü sunan yeni seri, hem güçlü hem de farklılık arayanlar için ideal bir model.

ZOTAC RTX 3080 Trinity OC White sınırlı sayıda üretilecek

Tamamen beyaz renk temasının üzerine kurulu olan yeni kart, yine üzerinde 3 adet fanla beraber geliyor. 11 bacaklı 3 fan ve daha geniş soğutucu alanı, soğutma performansının en az %10 artmasını sağlamış durumda.

ZOTAC RTX 3080 Trinity OC White

Tabii ki beyaz olsa da bu modelde de ışıklandırma unutulmamış, kart Spectra 2.0 üzerinden kontrol edilen ARGB LED ışıklandırmaya sahip ve bu da beyaza ayrı bir şıklık kazandırıyor.

ZOTAC RTX 3080 Trinity OC White

Teknik kısımda ise yeni kartın temel saat hızı 1440 MHz olarak açıklanırken, artırılmış saat hızı ise 1740 MHz olarak açıklandı. Bu da yeni modelin %1.8’lik bir performans artışı ortaya koyduğunu gösteriyor. Yine 2×8 pinli güç konektörü kullanan serinin TDP değeri ise değişmiyor ve yine 320W olarak karşımıza çıkıyor.

ZOTAC RTX 3080 Trinity OC White

Zaten sınırlı sayıda üretileceği söylenen modelin fiyatı ise duyurulmadı. Sınırlı kelimesi biraz korkutucu çünkü sırf bu kelime bile RTX 3080 Trinity OC White fiyatlarının çok daha yüksek olması anlamına gelebilir.

ZOTAC RTX 3080 Trinity OC White

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler