Cumartesi, Nisan 20, 2024

ZTE Axon 40 Ultra Tüm Dünyada Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden ZTE, Axon 40 Ultra isimli amiral gemisini bugün itibariyle tüm dünya çapında piyasaya sürdü. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alırken ön tarafta 6.8 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekran ve ekran altı özçekim kamerası sunuyor.

Akıllı telefonu ön siparişten alan tüketiciler 50 USD/50 EUR ve 40 Sterlin indirim almış oldular. ZTE Axon 40 Ultra’nın 8GB RAM ve 128GB Dahili Depolama Alanına sahip konfigürasyonu için fiyat etiketi 800 USD / 830 EUR ve 710 Sterlin iken 12GB RAM ve 256GB Dahili Depolama Alanına sahip konfigürasyonu için fiyat etiketi 900 USD / 950 EUR ve 810 Sterlin.

Cihazın normal şartlarda 16GB RAM/512GB Depolama Alanı ve 16GB RAM/1TB Depolama Alanı konfigürasyonları da mevcut fakat yalnızca Çin pazarında satışa sunulmakta.

ZTE Axon 40 Ultra hangi pazarlarda mevcut?

Akıllı telefon Kuzey Amerika bölgesinde Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri’nde (Amerikan Samoası, Guam, Hawaii, Kuzey Mariana Adaları, Porto Riko, ABD Virgin Adaları hariç); Avrupa bölgesinde Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya (52 ilin 50’si), İsveç, Birleşik Krallık’ta; Orta Doğu bölgesinde İsrail, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde; Asya Pasifik bölgesinde Avustralya, Hong Kong ÖİB, Endonezya, Japonya, Makao ÖİB, Malezya, Filipinler, Singapur, Güney Kore, Tayland ve Vietnam’da; Afrika bölgesinde ise Güney Afrika’nın 9 ilinden 8’inde satışa sunulacak.

ZTE Axon 40 Ultra’nın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler