Cumartesi, Nisan 20, 2024

ZTE Nubia 11 Tüm Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ZTE‘nin geliştirmiş olduğu yeni akıllı telefonu Nubia Z11 toplamda üç farklı model ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. ZTE Nubia Z11 Mini, Nubia Z11 Max ve Nubia Z11 olarak üç farklı modelde kullanıcılarının karşısına çıktı. Giriş segment kullanıcılardan üst segment kullanıcılara hitap eden akıllı telefonun detayları ve teknik özellikleri haberimizde.

ZTE Nubia Z11 Donanım ve Performans

Üst segment kullanıcılara hitap eden ZTE Nubia Z11 modeli çerçevesiz tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken, Real Madrid’li yıldız Cristiano Ronaldo‘nun reklam arayüzü olduğunu görüyoruz. Metal çerçeve ve metal gövde ile tasarlanan akıllı telefonda Snapdragon 820 işlemcisi bulunuyor. Full HD çözünürlüklü ekranın arkasında 2.5D kavisli cam ile kaplanmış 5.5 inç boyuta sahip ekran yer alıyor.

zte_nubia_z11
ZTE Nubia Z11 modelinde 4 GB RAM bizleri karşılıyor. Ayrıca hafıza konusunda sıkıntı yaşamayacağımız gibi 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazın bir de 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip farklı modeli bulunuyor. Dilerseniz her iki cihazda da 200 GB‘a kadar microSD kart desteği yer alıyor.

Nubia-Z11
Parmak İzi Sensör Unutulmamış

Şu sıralar üretici firmalar arasında giderek yaygınlaşan parmak izi sensör, ZTE Nubia Z11 modelinde de unutulmamış. Tepkime süresinin diğer cihazlara göre bir kaç salise daha uzun olduğunu söyleyelim. Ek olarak cihazda f/2.0 diyaframa sahip 16 megapiksellik arka kamerası bulunurken, 8 megapiksel de ön kamera yer alıyor. Nubia Z11 gücünü 3000 mAh bataryasından gücünü aldığı gibi, 1,5 günlük kullanım süresi sunuyor.

6 Temmuz tarihinde ilk etapta Çin piyasasında satılmaya başlanacak olan cihazın 4 GB‘lık modeli 380 dolardan, 6 GB‘lık modeli ise 530 dolardan alıcılarını bekliyor olacak. Türkiye pazarına ne zaman geleceği konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

ZTE-Nubia-Z11-Fiyat
ZTE Nubia Z11 Tüm Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler