Perşembe, Nisan 25, 2024

1 Kişiye Deus Ex: Mankind Divided Hediye Ediyoruz

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC Hocası’ndan herkese merhaba arkadaşlar. Bu hafta AMD sponsporluğunda düzenlemiş olduğumuz çekiliş ile 150 TL değerinde Deus Ex: Mankind Divided oyununu hediye ediyoruz. Oyun Steam key olarak verileceği gibi, katılım koşullarını ve detayları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

 

Deus Ex: Mankind Divided Nasıl Bir Oyun ?

 

Ana karakterimiz olan Adam Jensen’in vücudunda çeşitli mutasyonlardan sonra gelişmiş yenilikler ile geri dönen hikayesi olan bir oyundur. Eidos Montreal tarafından geliştirilmiş olan Deus Ex: Mankind Divided, Human Revolution sürümünün devamı niteliğinde çıkartılmıştır. Oyunun hikayesinden ziyade grafikleri ve detayları oldukça iyi. Ayrıca aksiyonun eksik olmadığı bir oyun diyebilirim.

 

Deus-Ex-Mankind-Divided

 

Çekilişe Nasıl Katılıyoruz ?

 

Evet arkadaşlar, yukarıdaki görselde de gördüğünüz üzere 1 kişiye Steam key olarak Deus Ex: Mankind Divided oyununu hediye edeceğiz. Oyunu kazanmak için aşağıdaki basit koşulları yerine getirmeniz yeterlidir. Koşulları yerine getirdikten sonra [email protected]‘ye bilgilerinizi mail olarak göndermeniz gerekmektedir.

 

NOT: Aşağıdaki başvuruları yaptıktan sonra mail atarken adınızı, soyadınızı, abone olduğunuz kanalınızı ve beğendiğiniz facebook profilinizi bize iletmeniz gereklidir.

 

❱ PC Hocası YouTube kanalına abone olun

 

❱ PC Hocası Facebook sayfamızı beğenin

 

Burada yer alan gönderinin altına 3 arkadaşınızı etiketleyin.

 

Sonuçlar Cuma günü saat 22:00‘da açıklanacaktır.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler