Cuma, Nisan 19, 2024

10.5 inçlik Yeni iPad Pro İçin Ön Siparişler Açıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği WWDC17 etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtmıştı. Yeni ürünlerinin arasında bulunan Yeni iPad Pro özel fiyatıyla e-ticaret platformunda ilk kez N11.com‘da ön siparişle satışa sunuldu.

Uzun süredir merakla beklenen yeni iPad Pro 10.5 inçlik ekranıyla N11.com‘da ön sipariş ile satışa sunuldu. 120hz ekran yenileme oranı, uzun pil ömrü ve geniş hafızası ile dikkatleri üzerine toplayan yeni iPad Pro, HDR video desteği de sunuyor.

ipad pro 002

Apple‘ın 9.7 ve 12.9 inçlik iPad‘lerinin arasına kattığı yeni iPad Pro ön siparişle alınabiliyor. Önceki iPad Pro‘lara göre orta ekran büyüklüğünde olan yeni iPad Pro, 24hz-48hz aralığından 120hz‘e çıkarılan ekran yenileme oranı ile dikkat çekiyor. iPad Pro Smart keyboard ve 30 ayrı dil seçeneğide sunuyor.

6 çekirdekli A10X işlemci barındıran yeni iPad Pro tek şarj ile 10 saat kullanım sağlıyor. 12 megapiksellik arka ve 7 megapiksellik ön kamerası ile çektiğiniz fotoğraf veya videoları 64 GB‘lık geniş hafızasında depolayabileceksiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler