Salı, Ekim 22, 2024

1099 TL’lik Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor

Call Of Duty serisinin en güncel oyunu olarak karşımıza çıkan Call Of Duty Modern Warfare 2, kullanıcılardan bir hayli olumlu geri dönüş aldı. Yüksek fiyatlarına karşın ülkemizde de ciddi satış rakamlarına ulaşan yapım, bir yandan da güncellemeler almaya devam ediyor. Özellikle online tabanlı kısım için sürekli yeni güncellemeler geldiğini görüyoruz. Yine benzeri bir güncelleme daha hazırlanmış durumda. Bu kez oyunun güncellemesiyle beraber Call Of Duty Modern Warfare 2 ücretsiz olarak sunulacak.

Hiç zaman kaybetmeden etkinlikten ve oyunun ne zamana kadar ücretsiz olacağından söz edelim.

Call Of Duty Modern Warfare 2 Ücretsiz Oluyor

Bugün itibariyle oyunun Sezon 2 Reloded güncellemesinin yayınlandığını göreceğiz. Oyunun Online bölümü için yenilikler getirecek olan sezon güncellemesi, yenilenmiş Himmelmatt Expo haritasını da karşımıza çıkaracak.

BENZER:  Resident Evil 7 Biohazard iPhone, iPad ve Mac'lere Geldi!

Güncellemenin hemen sonrasında ise online bölümün kısa süreliğine ücretsiz olduğunu göreceğiz. Henüz oyunu almamış olan oyuncuların yeni sezonu deneyimlemeleri için yapılacak etkinlik kapsamında oyun 16 Mart tarihinde ücretsiz olacak. Etkinlik 20 Mart tarihine kadar sürecek ve online bölümde 7 ayrı oyun modunu deneyebileceksiniz.

Call Of Duty Modern Warfare 2

Call Of Duty Modern Warfare 2 Ücretsiz Online Etkinliğinde Nelere Erişebileceksiniz?

  • Santa Sena savaş haritası
  • Farm 18, Dome, Himmelmatt Expo, Mercado Las Almas, Shipment 6v6 haritalar
  • Team Deathmatch, Hardpoint, Kill Confirmed, Infected, Gun Game, Domination, One in the Chamber, Al lor Nothing oyun modları

Sadece online bölüm için geçerli olacak olan ücretsiz deneme etkinliğinin 20 Mart sonrasında son bulacağını bir kez daha hatırlatalım. Ücretsiz etkinlik duyurusunun bağlantısını da hemen şuraya ekliyorum.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

7 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler