Cuma, Nisan 26, 2024

12 GB Versiyon MSI GeForce RTX 2060 Ventus Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta içerisinde Nvidia, beklenen ekran kartı güncellemesi için ürün sayfası yayınlamış ve 12 GB olarak güncellenen RTX 2060 versiyonu ortaya çıkmıştı. 7 Aralık tarihinde piyasada olması beklenen ekran kartları için ilk özelleştirilmiş örnekler de sızmaya başladı. Bir e-ticaret platformu üzerinden sızan yeni özelleştirilmiş versiyon MSI GeForce RTX 2060 Ventus oldu.

12 GB belleklerle güncellenen ekran kartlarının yeni versiyonu olarak göreceğimiz seri için şimdilik çok fazla bilgi olmadığını da baştan belirtmek isterim.

Kaçırmayın: RTX 2060 12 GB Özellikleri Belli Oldu

12 GB MSI GeForce RTX 2060 Ventus Ekran Kartı için Neler Biliyoruz?

Muhtemelen yarın yapılacak duyurunun ardından resmi olarak detayları ortaya çıkacak olan özelleştirilmiş versiyonun 528 ile 645 Euro arasında bir ön sipariş fiyatıyla listelendiğini görüyoruz.

MSI GeForce RTX 2060 Ventus

Tabii ki kesin değil ama Super VenTus modelinden biraz daha ucuz olacak gibi duruyor. Teknik bilgiler açısından da çok fazla bir detayın verilmediği yeni özelleştirilmiş versiyonun, tüm detaylarını bu hafta içerisinde öğrenmeyi bekliyoruz.

MSI GeForce RTX 2060 Ventus

Resmi duyuru yapılmasının ardından kartı bir kez daha inceleyeceğiz ve neler değişmiş ne kadar fark oluşturulmuş buna bakacağız. Fiyat konusu tabii ki bambaşka bir değerlendirme konusu olacak. Onu da ayrıca ele almak gerekecek. Şimdilik kesin bilgiler için biraz daha bekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler