Cuma, Nisan 26, 2024

1200 ve 1600 TL Arası Akıllı Telefon Tavsiyesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon pazarı firmalar arasında çok kızışmalı ve rekabetli geçiyor. Amiral gemilerin piyasada sürekli kapıştığı bu dönemlerde giriş ve orta düzey olarak tanımlayabileceğimiz 1200 ile 1600 TL arası akıllı telefonları listeledik.

Bu sınıfta bir telefon seçmek gerçekten zor olabiliyor. Sürekli telefonları incelemek, “acaba bu telefon iyi mi ?” sorularını onlarca forumda sormak ve araştırmak epey bir kafa karıştırıyor.

akilli-telefonlar

Ayırmış olduğunuz bütçenize göre cep telefonu bulduğunuzda “acaba beklentimi karşılayacak mı ?” tedirginlikleri de sizi yiyip bitirebilir. Bu rehberimizde ise bu sorulardan sizi sıyıracak, hem performans hem de fiyat bakımından alabileceğiniz en iyi 10 akıllı telefonu sıralıyoruz.

İlk olarak ASUS Zenfone 2 ile başladığımız rehberimize aşağıdaki galeriden devam edebilirsiniz. Konu hakkında sormak istediğiniz her hangi bir soruda aşağıdaki yorum bölümünden sorularınızı iletebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

19 YORUMLAR

    • Merhaba İbrahim Enes Çiftçi,

      Aslına bakılırsa tabii ki girecek 4 model daha var. Ancak haftaya hazırlayacağımız 1400 – 2000 TL arası rehber için bu cihazları bıraktık diyebiliriz 🙂

  1. Güncel bilgi vereyim, yazan arkadaşımıza destek olsun. Sony Z3 Compact artık gelmeyecek, bu fiyat aralığında 13 mp selfie kamerası ön plana çıkan 2 model Xperia C5 Ultra ve Xperia M5 geldi

  2. Lg g4 de girebilir hocam 1600 tl fiyati var ve bu listedeki bi cok telefondan daha iyi diyebilirim ama g flex 2 gozume carpiyor kavisli yapisi cok hos birazda one kamera atsalar digerlerinden cok farkli olurdu.yarrali bi paylasim elinize saglik.

  3. ASUS ZENFONE 2 gerçekten tam fiyatına göre bi telefona benzesede ram i biraz düşük gibi yani böyle bi telefonda müzik dinlerken oyun oynayıp arkada iki üç sosyal medyayada yetişebilmek gerekiyor ram biraz düşük yani

  4. telefon budur işte ne kasma yaşarsınız ne arada donma yada sürekli jarz etme sorunu gayet hafif ve boyutları ile ele tam uygun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler