Çarşamba, Mayıs 8, 2024

200MP Kameraya Sahip Redmi K50S Pro’nun Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi‘nin yeni nesil akıllı telefon modellerinden Redmi K50S Pro‘nun lansman tarihini henüz belli değil fakat mevzubahis akıllı telefon Motorola’nın yakın zamanda piyasaya süreceği bir akıllı telefon modeli ile rekabet edeceği için Xiaomi’nin lansman tarihinin önümüzdeki ay içerisinde planlaması gerekiyor.

Akıllı telefon bahsettiğimiz gibi 200MP çözünürlüğünde ana kamera ile birlikte gelirken gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alacak arka tarafta ana kameraya 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı ve 2MP çözünürlüğünde makro kamera eşlik ediyor olacak.

Ön tarafa geldiğimiz zaman ise 120Hz görüntü yenileme hızına ve HDR 10+ sahip 6.67 inçlik AMOLED ekran ile birlikte 20MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alacak.

redmi k50s pro
200MP Kameraya Sahip Redmi K50S Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı! 2

Akıllı telefon kutudan çıktığı haliyle yazılım tarafında MIUI 13 Kullanıcı Arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor olacak ve TENAA verilerine göre 8GB RAM ve 128GB Dahili Depolama Alanı ile 12GB RAM ve 256GB Dahili Depolama Alanı olmak üzere iki farklı konfigürasyon seçeneği ile birlikte gelecek.

Redmi K50S Pro, içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 120W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlarken biyometrik kimlik doğrulama tarafında ekran içi parmak izi okuyucusu sunuyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler