Cuma, Mart 29, 2024

Oppo K10 Energy Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo’nun K10 Energy isimli akıllı telefonu bu ayın başlarında ortaya çıkmıştı ve bugün ise şirket resmi olarak Oppo K10 Energy modelini tanıttı. Akıllı telefon Snapdragon 778G yonga setinden güç alıyor bu sebeple K10 5G modelinden daha uygun fiyatlı bir model olacak. Çin pazarında satışa sunulan akıllı telefonun küresel pazarlara çıkıp çıkmayacağı henüz belirsiz.

Oppo K10 Energy; 120Hz görüntü yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.59 inçlik LCD ekran ile birlikte geliyor ve ön tarafta 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunuyor. Arka tarafa gelecek olursak 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde yardımcı kamera ve 64MP çözünürlüğünde ana kameradan oluşan üçlü bir kamera kümesi yer alıyor.

Soğutma sistemi ile birlikte gelen cihaz yüksek ihtimalle sadece Çin pazarında satışa sunulacak

Cihazın teknik özellikleri Oppo K9s modeline oldukça benziyor fakat K9s’ten farklı olarak 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor.

Akıllı telefon içerisinde barındırdığı tüm bu donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 30W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlarken ısınmanın önüne geçmek için bir soğutma sistemi sunuyor ve yazılım tarafında ColorOS 12 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor. Siyah ve Mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak olan akıllı telefon Çin’de 2.199 Yuan fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler