Cuma, Nisan 19, 2024

2018 Yılında İşlem Ücreti Almayan Bankalar Listesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüz de bir çok işlemi internet üzerinden yapmaktayız. İnternet üzerinden çoğu kişinin kullandığı bankacılık sistemleri 2018 yılında son çıkan haberlere göre zamlanmış durumda. İnternet alışverişleri veya para gönderip alma işlemleri her ne kadar kolaylık olsa da alınan komisyon ücretleri bir çok bankada yüksek durumda. Bununla ilgili olarak internet üzerinden havale ve eft işlemlerinde veya fatura ödemelerinde  en az komisyon alan bankaları veya hiç almayanları listeleyeceğiz.

Hangi bankalarda Havale Eft Ücretsiz!


en para

EnPara

Listemizin başında televizyonlarda çokca gördüğümüz Finansbank En Para gelmekte Havale,EFT,Hesap işletim ücreti gibi ücretler almamakta. Ayrıca yurt dışı gönderdiğiniz ödemelerde BSMV (Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi)  baz alarak en düşük ücreti vermekte. Hesabınıza gelen döviz işlemlerinde de sabit sadece 18 TL komisyon almakta.Başvurunuzu, ayağınıza kadar gelip, adresinizde tamamlayan Enpara.com ’un müşterisi olmak için basit bir form doldurmanız yeterli.

 

kuveyt turk

Kuveyttürk

Şüphesiz çok fazla reklamı olmasa bile Türkiye’De havale ve EFT’den ücret almayan ilk bankadır kendisi . Hem fiziksel olarak şubeleri son yıllarda artmış durumda. Başvuruyu internet sitelerinden yapabilir veya şubeden aynı gün kartınızı alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.  En paradan farkı yurt dışına gönderilen ve alınan paralarda alınan ücrete göre komisyon yansıtması. Ayrıca kartları arasında bulunan altın kart ile anlaşmalı yerlerden alışveriş yapıldığında gram cinsinden altın kazandırmak.

cepteteb

Teb Cepteteb

Türk Ekonomi Bankasının internet mobil bankacılık uygulaması olan müşterilerinden hesap işletim ücreti ve havale ücreti almamakta. Ancak eft ücreti almaktadır.

nuvo

Yapı Kredi NUVO

Yapı kredi bankasının hizmete sunduğu nuvo yukarıdaki bankalar gibi hesap işletim ücreti almayan bankalar arasındadır.  Ayrıca havale ve EFT den de ücret almamakta. Bu kartın bir diğer özelliği şubede yapılacak bir çok işlemi internet bankacılığı üzerinden yapabilmenize olanak sağlaması.

albaraka

Albaraka Türk

İnternet işleri yapan bir çok webmaster ve freelancer çalışanların yıllardır kullandığı ülkemizde uzun süredir faaliyet gösteren güvenilir ve ilk katılım bankası olma özelliği taşıyan  Albaraka Türk de müşterilerinden hesap işletim ücreti almamakta.Mobil uygulamasından veya çağrı merkezinden atmlerinden yapılanm işlemlerde de ücret almamakta.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler