Perşembe, Nisan 25, 2024

2018’in En İyi 10 Oyuncu Kulaklığı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Selamlar hocalar nasılsınız? Evet başlığı yanlış görmediniz. 2018 yılının en çok satan ve oyuncular tarafından en çok beğenilen 10 oyuncu kulaklığını bu listede göreceksiniz. İki adet de bizim beğenmiş olduğumuz modeli bonus olarak sizlere bırakmış olacağız. Haydin listeye hızlıca geçiş yapalım.

1-) HyperX Cloud Revolver S

hyperx cloud revolver s

Konforundan ve ses performansından kesinlikle şüphe etmediğim bir kulaklık. Şahsen evimde de sizlere bu içeriği hazırlarken, HyperX Cloud Core ile yazıyorum. HyperX oyuncu kulaklığı serisini gerçekten çok iyi hazırladı ve oyunculardan da istediği karşılığı yeteri kadar aldığını düşünüyorum.

Tek beğenmediğim noktası mikrofonu çok KÜT abi. Şu mikrofonları artık ya girdi – çıktı yapın ya da daha kibar yapın.

2-) SteelSeries Arctis PRO

steelseries arctis pro

SteelSeries Arctis serisi ile yeni bir serüvene girişti. Serinin düşük fiyat gamındaki ürünleri oyuncular tarafından çok sevildiği gibi, üst düzey kulaklıklarında ise GameDac, WiFi ve Equalizer gibi detaylar görüyoruz. Ancak bu yenilikler tabii ki bedava gelmiyor. Ücret olarak da üst düzey fiyatlara sahip.

Performans tarafında ise SteelSeries Arctis Pro modeli yılın en çok beğenilen oyuncu kulaklıkları arasında yer alıyor. Biz test ettik, beğendik..

3-) Logitech G PRO Oyuncu Kulaklığı

logitech g pro oyuncu kulakligi

Sade tasarımı ve konforlu yapısı ile oyuncuların karşısına çıkan Logitech G Pro oyuncu kulaklığı, aynı zamanda pürüzsüz ve güzel ses sunuyor. Şuanda Türkiye’de henüz çeşitli e-ticaret sitelerinde yaygınlaşmadı. Fakat fiyatının pahalı olacağının altını çizeyim.

4-) ASUS ROG Fusion 500

asus rog fusion 500

Dokunmatik kulaklık olur mu? sorusunun en güzel cevabı bizce o. ASUS ROG Fusion 500 oyuncu kulaklığı hem RGB aydınlatması, hem performansı hem de konforu ile ön plana çıkan modellerden bir tanesi. Ancak fiyatının şuanda giriş seviyesindeki oyunculara göre uzak olduğunu belirtelim.

Test ettik, onayladık abi taş gibi kulaklık..

5-) Roccat Khan PRO

roccat khan pro

Ofise ilk ulaştığında hafifliği ile dikkatleri üzerine çeken Roccat Khan PRO, Hi-Res Audio ses özelliğine sahip. Aynı zamanda hafif olması uzun saatlerce kullanıldığında kafanızda en ufak bir ağrı oluşmamasını sağlıyor. Mikrofon konusunda da üst düzey bir performansa sahip olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.

6-) SteelSeries Arctis Pro Wireless

steelseries arctis pro wireless

Yine incelediğimiz ve performansından çok memnun kaldığımız bir model. Eğer paranız varsa ve aynı zamanda kablosuz bir şeyler arıyorsanız SteelSeries Arctis Pro Wireless modeline göz atmanızı tavsiye ederim. İçerisinden iki adet batarya ile birlikte 20 saat boyunca kesintisiz kullanabiliyorsunuz.

Yanında gelen Transmitter ile de bir sürü ses detaylarına inebiliyor, renkleri değiştirebiliyor, dilerseniz telefonunuza gelen çağrıları cevaplayabiliyorsunuz. Ama çok pahalısın be kardeşim yaa..

7-) HyperX Cloud Alpha

hyperx cloud alpha

Serinin son üyesi olan Cloud Alpha çıktığı günden beri merak edilen kulaklık modellerinden bir tanesiydi. Çok büyük değişikliklere uğramayan kulaklık, driver konusunda geliştirilmiş. Ses sürücüleri daha kapsamlı ve Cloud 2’ye göre bir tık daha iyi diyebilirim. Üstelik konforundan da bir şey kaybetmediğinin altını çiziyorum. Alınır mı? gözü kapalı..

😎 Razer Man’Owar

razer manowar

Bir kere inanılmaz rahat bir kulaklık. Özellikle yastıklarındaki konforun uzun saat kullanımlarda çok işe yaradığını belirteyim. Yine alıştığımız Razer kalitesi bu kulaklıkta da kendisini gösteriyor. 7.1 sanal surround ses desteğinin yanı sıra, diğer kulaklıklarda da olduğu gibi, özel kişiselleştirilebilir yazılım desteği mevcut.

O yüzden Razer Man’Owar bu listede olması gereken kulaklıklardan bir tanesi diye düşünerek sekizinci sıraya ekliyorum.

9-) Corsair HS60

corsair hs60

Yine yakın zamanda test etmiş ve incelemiş olduğumuz bir oyuncu kulaklığı Corsair HS60. Sade yapısı, rahat kullanımı ve konforlu kulaklık yastıkları ile beğendiğim bir model. Üstelik 7.1 sanal surround ses desteği ile birlikte geliyor. Yine Corsair‘ın web sitesinden temin edeceğiniz yazılım ile kişiselleştirebilmeniz mümkün.

10-) Cooler Master MH750

cooler master mh 750

Kulaklığı ilk elime aldığımda konfor yönünden yastıkların çok rahat olduğunu fark ettim. Metal yapısı ve kırmızı Cooler Master aydınlatması ile yine göze hoş gelen detaylara sahip. Ek olarak 7.1 sanal surround ses desteğine de sahip olduğunun altını çizeyim.

Eğer sizin de beğendiğiniz veya yakından takip ettiğiniz oyuncu 2018 serisi oyuncu kulaklıkları varsa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle iletişime geçebilir veya fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Bir sonraki oyuncu rehberimizde görüşmek üzere, hoşça kalın.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler