Cuma, Nisan 26, 2024

MSI Radeon RX MECH 2 Ekran Kartı Serisini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni grafik mimarileri hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Son detaylar ise MSI RX Mech 2 RX 580 ekran kartı serisi ile birlikte geldi. Bu seriler ile birlikte ekran kartı madencileri yakından ilgilendiği gibi, giderek büyük önem kazan bitcoin madenciliği ve diğer kripto para birimleri için önem taşıyor.

Radeon RX Lightning Serisi Yok Ama Mech 2 Var

GPP başarısız olduktan sonra, yeni bir grafik kartı serisi için prototip tasarımlar bir bir masaya yatırılıyor. Bu prototiplerin de aralarından bir kaçı seçilerek piyasaya sunmak için acele ediliyor doğal olarak. Şimdiye kadar ise MSI web sitesinde Mech 2 serisi ekran kartlarına dair hiçbir detay bulunmazken, yine biz sizlere çok yakında geleceğinin haberini veriyoruz.

Zira bu ekran kartı serinin şuanda sadece MSI tarafına özel mi olacağı konuşulurken, sadece bu detaydan emin olmadığımızı belirtmek istiyorum. MSI RX Mech 2 ekran kart tasarımından da anlaşılacağı üzere siyah ve kırmızı soğutucu renkleri ile birlikte geliyor. Korumalar daha da gelişmiş göründüğü gibi, yine yaprak tasarım fanlar MSI imzası taşıyor.

“Ah o yaprak fanlar..”

MSI Radeon RX MECH 2 serisi 002

Aşağıda resmedilen Mech 2 RX 580 ekran kartının üzerinde bir adet iki DVI, iki adet HDMI ve bir adet DisplayPort olmak üzere beş ekran konektörüne sahip. Fiyatlandırma veya detaylı teknik özellikler konusunda ise henüz bir gelişme bulunmuyor.

Yeni MSI Mech 2 serisi ekran kartı önümüzdeki ay Tayvan’da düzenlenecek olan Computex 2018 fuarında son kullanıcıların beğenisine sunulacak.

MSI RX 580 3

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler