Çarşamba, Nisan 24, 2024

2019 BMW 3 Serisi’nin Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın en iyi otomobil şirketlerinden birisi olan BMW yeni 3 Serisi‘ni tanıtıyor…

Gerek ülkemizde gerek yurt dışında oldukça sevilen bir marka olan BMW şimdiye kadar ürettiği performans odaklı araçlarla tüm arabaseverlerin dikkatini çekti. Son zamanlarda hem performansı hem konforu bir arada tutmaya çalışan BMW, yeni 3 Serisi ile bu anlamda büyük bir adım atmış olacak.

bmw 3

BMW’nin 4 kapı sedan modellerinin başında gelen 3 Serisi eskiden beri yüksek motoru ve gözleri üstüne çeken tasarımı ile dikkat çekici olmuştu. E90’dan sonra geliştirilen F30 kasalar artık 5 Serisi’ne daha çok benziyordu.

Yeni 3 Serisi ise gerek iç gerek dış bakımdan hem 3 hemde 5 kasayı andırıyor. Video içerisinde tasarımının net detayları gösterilmesede aracın oldukça teknolojik olacağı belli. 3 Serisi modellerinin eskiden beri gelen iç tasarımı pek değiştirilmese de Hayalet gösterge ve gelişmiş ekranın araç içinde bulundurulması premium hissini çoğaltmış.

bmw 3serisi 1

Yine video içerisinde aracın üretim aşamaları gösteriliyor. Aracın temel bileşenleri makineler yardımı ile yapılırken, ustalık gerektiren detaylar ve kontroller BMW‘nin ekibi tarafından titizlikle yapılıyor.

BMW yeni 3 Serisi’ni önümüzdeki hafta Paris Otomobil Fuarı‘nda gözler önüne çıkacak. Video’ya bakacak olursak aracın lansman rengi mavi olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler