Cuma, Nisan 26, 2024

2020 Porsche 911’in İlk Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lüks araç piyasasının liderlerinden Porsche‘nin yeni 911‘i ilk kez göründü.

Bugün başlayacağı bilinen Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda tanıtılacak olan 911 yepyeni tasarımı ile karşımıza çıkacak. Şimdilik elimizde çok fazla resim yok. Ancak bu görüntüler bile araç hakkında bir bilgi oluşturuyor.

Resimlere baktığımızda aracın genel hatlarından şaşılmadığını görebiliyoruz. Ön kısmında ufak farklar olsada arka kısımda daha modern ve teknolojik bir tasarım ortaya koyulmuş. Bu kısımda Porsche mühendisleri epey güzel bir çalışma yapmış.

porsche 1

Jantları ve ebat seçimleri ise aracın sportif görünümünü hiç baltalamamış. Aracın görünümünü tamamlayarak hırçın bir his katmış. Yine arka kısımda bulunan difüzör ve egzoz çıkışları aracı oldukça sert ve güçlü gösteriyor. 

Güç demişken aracın motor özellikleri hakkında bir bilgi yok. Dahası aracın iç kısmında ve teknolojilerinde yapılan yenilikler hakkında bir bilgide şuanlık mevcut değil. Daha detaylı bilgilere baştada dediğimiz gibi Los Angeles Otomobil Fuarı’nın ilerleyen sürecinde ulaşacağız.

Ancak bir tahmin yapmak gerekirse araçta yakıt ekonomisini sağlayacak yeni teknolojilerin bulunacağını, şanzımanın 8 ileri olabileceğini ve motorunun bir tık daha güçlü olabileceğini söyleyebiliriz. Tabi motorun yine benzinli olacağı aşikar.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler