Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Yılın Ticarisi Crafter Pikap Türkiye’de Satışa Sunulacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ticari denilince akla her ne kadar farklı markalar gelsde Volkswagen bu anlamda zirveye ulaşmayı planlıyor. Volkswagen’in ödüllü modeli Crafter Pikap artık Türkiye‘de satşa sunulacak.

Geçtiğimiz yıllarda Volkswagen bu versiyonu Transporter’a entegre etmişti. Ülkemizde de oldukça rağbet gören Transporter Pikap son yıllarda oldukça fazla sattı. Şimdi ise 2017 Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü’nü alan Crafter pikap ülkemize gelecek.

Ülkemizde Crafter sadece okul taşıtı olarak kullanılıyor. Taşımacılık ve kargo gibi işlerde ise farklı markalar liderliği bırakmıyor. Bunların sebeplerinin başında Volkswagen ve Mercedes’in narin araçlar olması yatıyor olabilir. Ancak yeni Crafter tüm engelleri aşacak nitelikte. Ki ödülleride bunu gösteriyor.

crafter

Sağlamlaştırılmış alüminyum kasası ile yüksek miktarda yük taşıyabilecek olan Crafter pikap, düşük yakıt tüketiminide sunuyor. 2.0 litrelik turbo beslemeli dizel motoru ile oldukça yeterli performans veren Crafter pikap 140HP güç üretecek. Yine sınıfında tek olan 4-Motion çekiş sistemine sahip olan Crafter, 8 ileri otomatik vites seçeneğide sunuyor. Aracın tek kabin ve çift kabin modelleride mevcut.

 2.0 litre TDI Orta Şasi Tek Kabin 140 bg 3,5 ton modeli 149 bin 500 TL‘den başlayan fiyatlarla Volkswagen yetkili satıcılarında satışa sunuldu. Sizce güçlü ve ekonomik bir pikap arıyorsanız Crafter Pikap’ı listenize eklemeyi unutmayın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler