Cumartesi, Mayıs 18, 2024

Nintendo Switch 2 için Onay Geldi! Yeni Konsol Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

El konsolları ile oyun konsolları arasında bir yerde konumlandırabileceğimiz Nintendo Switch, ciddi satış rakamlarına ulaştı ve açıkçası sevilen bir cihaz oldu. Nintendo, cihazın satışlarından da memnun olduğunu birkaç kez dile getirmişti. Haliyle popüler oyun konsollarının devamının da gelmesini bekliyorduk. Beklediğimiz haber için de ilk onay geldi. Nintendo Switch 2 yolda gözüküyor.

Nintendo Switch 2 Ne Zaman Gelecek?

Onayın kaynağı marka tarafından paylaşılan yeni gelir raporlarına dayanıyor. Paylaşılan gelir raporlarında yer alan gelecek plan akışında devam, serisinin 2025 yılının ilk yarısında geleceği söyleniyor.

Hatta biraz daha detaylı incelersek, yeni nesil konsol için planın 31 Mart 2025’e kadar tanıtım yapılması yönünde olduğu gözüküyor.

Nintendo Switch 2

Bir sonraki nesil olarak karşımıza çıkacak Nintendo Switch 2 serisinde donanımsal olarak nasıl özellik farkları olacağı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Yine mali raporlar içerisinde de konu hakkında herhangi bir bilginin paylaşılmadığı görülüyor.

Muhtemelen önümüzdeki yaz ayları içerisinde yeni seri konsol için çok daha fazla bilgi ortaya çıkmış olacak.

Mevcut olan konsolların satış rakamlarına bakacak olursak devam serisi için de beklentinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Mali raporlara göre 2023 Nisan ile 2024 Mart dönemi içerisinde 123 milyon aktif oyuncuya sayısına ulaşıldı. Bunlar ciddi sayılar. Nintendo, kendi içerisinde değerlendirecek olursak ciddi satış başarılarına ulaşmış durumda.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler