Cumartesi, Mayıs 18, 2024

Apple’ın Yeni iPad Modelleri Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, yılın ilk büyük etkinliği için saatini kurdu. Bugün akşam saatlerinde markanın “Let Loose” etkinliğinin düzenlendiğini göreceğiz. Yılın ilk büyük etkinliği kapsamında çeşitli sürprizler de bizi karşılayacak. Sürprizlerin neler olduğundan çok, bugün hangi ürünlerin tanıtılacağı merak ediliyor. Başlıkta da belirttiğimiz gibi etkinliğin ana odak noktası, yeni nesil iPad modelleri olacak. Peki ama hangi modelleri bekliyoruz?

Apple’ın Tanıtması Beklenen Tablet Modelleri

Etkinliğin başrol oyuncusu yeni iPad Pro modelleri olacak. Apple’ın 11 inçlik ve 12.9 inçlik OLED ekranlı yeni iPad Pro modellerini duyurması bekleniyor. %20’ye kadar daha ince kasalara sahip olacak yeni iPad modelleri, işlemci kısmında da değişiklikle beraber gelebilir.

Apple M4 serisi işlemcilerin kullanılması ihtimali var. Fakat bu sızıntı çok da doğrulanmış bir sızıntı değil. Yine M3 modelleriyle çıkış yapılırsa çok sürpriz olmaz diyebiliriz.

yeni iPad Pro

Etkinliğin başı çekecek olan modelleri yeni iPad Pro modelleri olacak ama tanıtılacak olan tek modeller bunlar olmayacak. Bunun dışında bir de iPad Air modeli görmeyi bekliyoruz. Yeni Air modelinde de boyut olarak 12.9 inçlik bir ekran bizi karşılayacak. Yine bu modelde de LED ekrana geçiş yapılması ve daha ince bir kasanın sunulması beklentiler arasında.

Daha ekonomik olması adına serinin LCD ekran kullanan versiyonu da satışa devam edecek mi etmeyecek mi bilemiyoruz. Bunun için akşam düzenlenecek olan etkinliği takip etmemiz gerekecek. Renkler konusunda da yine bir sürpriz olur mu olmaz mı bunu etkinlik sonrasında göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler