Cumartesi, Nisan 27, 2024

2021 Model LG TONE Free FP Serisi Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli elektronik üreticisi LG bugün yeni 2021 LG TONE Free FP serisi tam kablosuz stereo kulaklıklarını tanıttı. Bu yeni modeller, çeşitli iyileştirmeler ve bazı yeni özellikler ile birlikte geliyor. Yenilenen LG TONE Free serisi, önceki modellerden 4,4 milimetre daha kısa kulaklık sapına sahip Arc Design özelliğine ve IPX4 koruma sınıfına sahip.

LG TONE Free FP 2021’nin öne çıkan özellikleri

  • LG TONE Free serisinde yeni olan Meridian Audio Kulaklık Uzamsal İşleme özelliği, dinleyiciyi her yönden geliyormuş gibi görünen sesle sarıyor.
  • Bir başka yeni geliştirme ise, kullanıcılara daha büyüleyici bir dinleme deneyimi için daha gerçekçi ses sunmak için ses aşamasını mekansal yukarı karıştırma yoluyla genişleten 3D Sound Stage‘dir.
  • Daha fazla esneklik ve hareket sağlayan silikon kenarlı daha büyük, yükseltilmiş sürücüler ve diyaframlarla, yeni TONE Free modelleri artık netlik veya ayrıntıdan ödün vermeden daha güçlü baslar sunuyor.
  • Her kulaklıkta üç mikrofon bulunan yeni FP serisi kulaklıklar, kullanıcının sesini daha net hale getirerek ve daha az rahatsız edici ortam gürültüsüyle daha iyi bir arama deneyimi sunuyor.
  • Yeni Fısıltı Modu, daha fazla arama gizliliği ve netliği sağlayarak kullanıcıların sağ kulaklığı özel bir mikrofon olarak ağızlarına yakın tutmalarına olanak tanıyor; kütüphane veya kalabalık metro gibi ortamlarda arama yapmak için mükemmel bir çözüm.
  • Her iki yeni TONE Free kulak içi kulaklıkta da aktif gürültü engelleme, pasif gürültü engelleme teknolojileri kulak uçlarıyla tamamen engellenemeyen düşük frekanslı sesleri ortadan kaldırıyor.
  • Yine, endüstrinin iç kulak enfeksiyonları olasılığını azaltmak için kulaklık uçlarını temiz tutan tek otomatik temizlemeli UVnano şarj kutusuyla, TONE Free kılıflarına yerleştirilmiş UV-C LED’in, kulaklıkların hoparlör ağındaki bakterileri Kablolu veya kablosuz olarak şarj ederken sadece beş dakika içinde yüzde 99,9 oranında azalttığı test edilmiş.
  • Ek hijyen için, her iki yeni model de kulak kanalında cilt tahrişi riskini azaltmak için tıbbi sınıf, hipoalerjenik kulak jellerine sahip.
  • Plug & Wireless özellikli FP9 modeli, şarj kutusunun özellikle uçaklarda kullanışlı bir kablosuz dongle olarak ikiye katlanmasını sağlıyor. Kullanıcılar, kasayı USB-C – AUX kablosu aracılığıyla bir akıllı telefona, oyun konsoluna veya başka bir uyumlu cihaza takarak düşük gecikmeli ses deneyimi yaşayabilirler.
  • LG’nin yeni kulak içi kulaklıkları, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında toplam 24 saat kullanım, kulaklıklar için ise 10 saate kadar çalma süresi sunarak olağanüstü pil ömrünü garanti ediyor ayrıca hızlı şarj teknolojisi desteği ile de kısa sürede uzun vadeli kullanım elde etmek mümkün oluyor, kutuda beş dakikalık şarj tam bir saatlik dinleme süresi sunuyor; bu, önceki gece şarj etmeyi unuttuğunuz zamanlar için mükemmel. Kablosuz şarj isteyen dinleyiciler için LG TONE Free FP8 bunu sunan tek model.
  • TONE Free uygulamasıyla kontrol edilebilen LG’nin en yeni kulak içi kulaklıkları, ekolayzere erişim, Ortam Sesi modu, dokunmatik kontrol özelleştirmesi ve kaybolduğunda veya yanlış yerleştirildiğinde kulaklığın yerinin bulunmasına yardımcı olmak için Kulak içi Kulaklıklarımı Bul ile daha da fazla özellik sunuyor. Uygulama ayrıca, kullanıcıların Fısıltı Modu ve Oyun Modu gibi özel ayarlara erişebilecekleri LAB özelliğine de sahip.

Yeni LG TONE Free FP serisi bu ay satışa sunulacak. FP8 serisi Kömür Siyahı, İnci Beyazı renk seçenekleri ile gelirken FP9 serisi ek olarak Haze Gold gibi renk seçeneğine de sahip olacak. Kulaklıkların ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler