Cumartesi, Nisan 20, 2024

2022 Ocak Ayında En Çok İndirilen Mobil Oyun Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil oyun dünyası, zaten dolu dizgin geçen bir yılın ardından 2022 yılına da hızlı başladı. Pazar giderek büyüyor. Hem mobil oyun sayısı hem de mobil oyuncu sayısı artış gösteriyor. Yılın ilk ayı için açıklanan veriler de bunu doğrulamakta. En son Sensor Tower, mobil oyunlar için yeni verileri açıkladı ve Ocak 2022’nin en çok indirilen oyunu belli oldu.

İlk ay için açıklanan listede hem tanıdık oyunlar var hem de yeni öne çıkan yapımlar var. Sıralamaya şöyle bir göz atalım.

Ocak 2022 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar

Eğer Googla Play Store ve App Store olarak ayırmazsak ve tüm sonuçlara bakacak olursak lider, Garena Free Fire.

Özellikle Brezilya ve Hindistan gibi bölgelerde en çok indirilen mobil oyun olan yapım, 24 milyon indirme sayısına kadar çıkmayı başarmış durumda.

Kaçırmayın: Nvidia’nın RTX Özel Klavye Tuşu

Tüm sonuçlar içerisinde ikinci sırada yer alan mobil oyun ise çok tanıdık olan bir yapım. İkinci sırada Subway Surfers yer alıyor. Bu oyun için de 23,7 milyon indirme sayısına ulaşıldığı bilgisi var. Arada çok bir fark yok ama sonuçta birinci olan yapım Garena Free Fire.

Ocak 2022 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar

Listenin üçüncü sırasında yer alan yapımı da ekleyelim. Üçüncü sırada yer alan oyun yine tanıdık bir yapım Roblox olmuş. Açıkçası Roblox’un da sürpriz olmadığını söyleyebiliriz.

Ocak 2022 en çok indirilen mobil oyunlar listesi bu şekilde ilerliyor. Zaten sıralamanın yer aldığı görseli de ekliyor olacağım. Diğer oyunların sıralamasını da görselde bulabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. Merhaba, reset atıyorum ama tekrar aynı ekrana döndürüyor ve sonra da telefon açılmıyor komut yok geliyor ekrana , yani reset diyorum sonra yes diyorum biraz bekletip tekrar aynı menüyü aciyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler