Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S22 Serisi Tüm Hatlarıyla Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Android’in taçsız kralı yeni Galaxy S serisi için hazırlıklarını tamamladı. Çok değil Ocak ayından sonra Samsung Galaxy S22 serisi ile tanışmayı umut ediyoruz. Fakat baştan söyleyelim ki sızıntılar, işin sürprizini kaçırmaya başladı.

Önce serinin kamera özellikleri, yeni işlemci tercihi falan ortaya çıkıyor diyorduk şimdi ise kanlı canlı görüntüleri ortaya çıktı. Yeni bir video içerisinde yeni Galaxy S ailesinin tasarımları net olarak gözüktü.

Her zaman belirtiyorum ama bir kez daha söyleyeyim tabii ki bu sızıntı gerçek demek mümkün değil. Tanıtım yapılmadan, sadece sızıntı. Yine de nasıl bir tasarım beklentisi oluştu bakalım.

Kaçırmayın: Samsung Galaxy Tab A8 10.5 Tanıtıldı

Samsung Galaxy S22, Kamera Çıkıntısına Veda Edebilir

Eğer görüntüler doğruysa yeni Galaxy S22 ailesinde ilk etapta 3 model göreceğiz. Bu modellerden en geniş ekranlı olan seride, kamera için çıkıntı hatta ayrılmış alan bile olmayacak.

Kameralar telefonun arka kasasına entegre edilmiş gibi duracak. Ek bir kamera çıkıntısı olmaması, daha klas bir tasarım havası verecek gibi duruyor. Kamera sayısı ise şu an için bu modelde 5 olarak gözüküyor.

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

Orası da başka bir ilginçlik ama 5 lens var. Diğer modellerde ise yine ayrılmış kamera alanının olacağı ama çıkıntıların en aza ineceği anlaşılıyor.

En büyük modeli Ultra olarak kabul edecek olursak, bu model ile temel ve Plus model arasında ciddi tasarım farkları olacağını anlıyoruz. Belki Note serisiyle Galaxy S serisinin birleştirilmesi kararını destekleyecek bir tasarım olabilir. Yani bu Ultra tasarımı bize aynı zamanda Note serisinin tasarımını yansıtabilir. Neden olmasın? 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler