Çarşamba, Ekim 23, 2024

2024 Honda Elevate Tanıtıldı! Uygun Fiyatlı Yeni SUV Yolda

Kompakt bir SUV modeli için tanıtım hazırlığında olduğu bilinen Honda, geçtiğimiz gün bu konuda beklenen adımı attı ve 2024 Honda Elevate modelinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Yeni kompakt SUV modelinin hem teknik açıdan hem de motor özellikleri açısından bekleneni verdiğini gördük. Şimdilik sınırlı bir pazarda satışa çıkacak olan yeni otomobilde nasıl özellikler var yakından bir bakalım.

2024 Honda Elevate Özellikleri ve Fiyatı

2650 mm gibi bir aks mesafesiyle beraber gelen araç, ön kısımda biraz daha dik bir burun tasarımını ortaya koyuyor. Izgara bölümünün hemen üzerinde ince LED bir aydınlatma grubuna da sahip olan seri, sportif bir tasarım yüzü sunuyor diyebiliriz.

4312 mm uzunluk, 1790 mm genişlik ve 1650 mm yükseklik ise aracın ölçüleri olarak karşımıza çıkmakta. Bu arada 2024 Honda Elevate için açıklanan yerden yüksekliğin 220 mm seviyelerinde olduğunu da belirtelim.

BENZER:  Honda Fiyat Listesi - 2023 Kasım (YENİ! Fiyatlar)

2024 Honda Elevate

2024 Honda Elevate 4 - PC Hocası 2024 Honda Elevate

Gelelim motor kısmına. 2024 Honda Elevate, motor konusunda standartları yakalamış desek yeridir. 1.5 litre i-VTEC motorla gelen seri, 121 beygirlik güç değerine karşın 145 Nm tork ile karşımıza çıkıyor. Şanzıman kısmına geldiğimiz zaman ise 7 ileri CVT şanzıman ve 6 ileri manuel şanzıman seçenekleri olduğunu görmekteyiz.

Tamamen elektrikli özel bir versiyonu da olacağı söylenen araç, teknolojik açıdan da bir hayli dolu bir model olarak geliyor. Honda Sensing sürüş asistanı paketi, 10.25 inç multimedya ekranı, 360 derece görüş sistemi, kablosuz telefon şarjı gibi dikkat çeken özellikler var.

Aracın fiyatına gelince bu konuda net bir açıklama yapılmadı. Fakat rekabetçi bir fiyatla geleceği ve rakiplerine göre nispeten daha uygun fiyatlar sunacağı da biliniyor. İlk etapta Hindistan’da üretileceği söylenen serinin, Avrupa pazarına da gelmesi bekleniyor. Muhtemelen yaz ayları içerisinde fiyatlar da belli olacaktır.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler