Salı, Ekim 22, 2024

2024 Peugeot 508 için Tanıtım Tarihi Açıklandı

Yakın zamanda yeni hibrit modelleri ve elektrikli modelleri için duyurular yapan Peugeot, şimdi de sevilen serilerinden biri için yeni versiyonu ne zaman tanıtacağını açıkladı. 2024 Peugeot 508 için YouTube üzerinden bir paylaşım yapan otomobil devi, iddialı bir makyaj çalışması sunacak gibi duruyor.

Öyle ki daha önce de yeni seri için bazı sızıntılar gerçekleşmiş ve aracın ilk görselleri ortaya çıkmıştı. Her ne kadar görsellerde kamuflajlarla gizleme yapılmış olsa da tasarım konusunda bazı ipuçlarını görmek mümkün.

2024 Peugeot 508, 24 Şubat’ta Tanıtıma Çıkıyor

24 Şubat itibariyle resmi olarak tanışacağımız seri, ilk görsellere baktığımız zaman güncellenmiş bir far takımıyla beraber gelecek diyebiliriz. Biraz daha inceltilmiş olan bir far takımını benimseyecek seri, ızgara alanındaki açıkladığı da en aza indirecek diyebiliriz.

BENZER:  Chery Tiggo 8 PRO MAX Türkiye’de! Fiyatı ve Özellikleri

2024 Peugeot 508

Tabii ki kamuflajların aracın ön ve arka yüzünü kapatması daha fazla detayı öğrenilmesinin de önüne geçiyor. Tanıtımdan sonra tasarım anlamında yapılan değişiklikleri daha iyi değerlendirebileceğiz.

İşin teknik kısmına geçiş yaptığımız zaman ise çok büyük bir fark beklemediğimizi belirtelim. Muhtemelen motor seçenekleri ve şanzıman seçeneklerinde mevcut özellikler korunmaya devam edecek.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler