Perşembe, Mart 28, 2024

2040 Yılında Ferrari Otomobilleri Tasarımları Nasıl Olur ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyaca ünlü İtalyan spor otomobil üretici Ferrari  güzel bir kampanya başlattı. Top Desing School Challange adın da olan yarışmada 2040 yılında Ferrari arabalarının nasıl bir görünümde olması gerektiğini soruyor.Facebook sayfası üzerinden başlattığı yarışmada ise finale kalan tasarımların kazananı oylar tarafından belirlenecek.

 

25 yıl sonrası için olan yarışmada ilk turuna 50 okuk katıldı ve son 4 okul finale kaldı. Ferrari’nin düzenlediği  tasarım yarışmasında finale kalan 4 takıma Ferrari’nin Facebook sayfasından oy vererek kazananı belirleyecek. Sizlerde Facebook  sayfası üzerinden oylarınızı kullanabilirsiniz. Finale kalan okullar Detroit’teki Collage for Creative Studies, Kore’deki Hongik Üniversitesi, Almanya’daki Hochshule Pforzheim ve Franda’daki ISD-Rubika okulları kaldı.2040 yılındaki  Ferrari arabasına verilecek tasarımı belirlemeye hak kazandılar. Yapılan tasarımalar bir çok bilim kurgu filmlerindeki araçlara benziyor. Kazanan grup son olarak Sebastian Vettel, Paolo Pininfarina, Jay Kay ve Nick Mason gibi ünlü isimlerden oluşan jüri ekibinin onayını alacak. Kazananlar 15 Ocak tarihinde açıklanacak.

 

İşte bazı tasarımlar ;

 

C_34_ant

G_09b

 

F_04d

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler